Desmentiment


Reagrupament desmenteix de forma contundent i clara l’autoria i el contingut del comunicat enviat per algú, a hores d’ara desconegut, als mitjans de comunicació en nom de l’associada Sandra Lomas.

Reagrupament interposarà accions legals per suplantació de personalitat, delicte informàtic, coaccions, amenaces, delictes contra l’honor i la imatge, i en farà coresponsable a tots aquells mitjans que se’n facin ressò sense contrastar l’autoria del comunicat, cosa que sí que, per altra banda, han fet els mitjans d’informació seriosos.

Aquest fet ens confirma el que ja sabem i que es fa cada cop més evident. I és que hi ha molts interessos corporatius, econòmics, electorals, polítics i personals als qui l’èxit dels postulats de Reagrupament els fa molta nosa: la independència i la regeneració democràtica. I que estan disposats a actuar sense cap mena d’escrúpol.

Si darrera d’aquesta intoxicació o guerra bruta hi ha els serveis secrets espanyols, partits polítics o interessos personals estem segur que una investigació policial ho podrà aclarir.

El que és clar és que no tolerarem que aquestes accions continuïn amb impunitat, no ho permetrem  i que no se’n sortiran.

Els reagrupats hem de ser forts  i estar  preparats per a tot. No és la primera acció de les que patirem. Sabem que la nostra lluita és contra enemics molt poderosos, però hem de ser valents i deixar clar que cap associat de bona fe els farà el joc donant cap mena de credibilitat a intoxicacions tan barroeres.

Els Comentaris estan tancats