Diumenge 21 de Març, II Assemblea Nacional de Reagrupament


Podeu accedir al text Organitzant el nostre futur lliure i la resta de documents de la 2a Assemblea Nacional clicant aquíInscriviu-vos a l’assemblea clicant aquí.

Tot a punt per a l’Assemblea

S’estan enllestint a bon ritme els darrers preparatius per a la 2a Assemblea Nacional de Reagrupament d’aquest diumenge. El Segon impuls és el lema triat en al·lusió a la projecció que cal obtenir ara per a bastir una candidatura transversal que concorri a les eleccions d’aquesta tardor. Entre els convidats que ja han confirmat la seva assistència, comptarem amb el president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, entre molts d’altres (vegeu l’escrit de Joan Laporta on s’hi refereix). Recordeu que, si us associeu ara mateix, podreu assistir a l’assemblea (encara que sense dret a vot).

Els Comentaris estan tancats