Joan Laporta, amb Reagrupament


Avui s’ha celebrat l’Assemblea Nacional de Reagrupament. El seu objectiu era, entre d’altres, aprovar el document “Organitzant el nostre futur lliure“, que recull el conjunt de propostes de l’Associació en els diferents àmbits. Aquest document ha estat el resultat del treball que 650 associats han realitzat en diverses sectorials. Un exemple, doncs, de dinamisme i participació interna. Destacar que ja hi ha 3.407 associats i que avui ens hem trobat al Palau de Congressos més de 1.350 persones. El text resultant és molt interessant i recull una sèrie de propostes trencadores i que pretenen acabar amb la partitocràcia imperant en el país durant tants anys. Un company reagrupat les condensa perfectament en aquests dos apunts al seu bloc. A més, també, s’ha presentat una Constitució de Catalunya. No és que es pretengui guiar o dir com s’hauria d’organitzar un Estat català. És més, si us la llegiu, veureu que és més aviat curta. Seguint el model anglo-saxó, només conté unes directrius generals. A més, aquesta Constitució serà la primera llei que presentaran els diputats que representin Reagrupament al Parlament de Catalunya. Una forma de deixar clar que no estem ni per Estatuts ni per Concerts Econòmics que mai arribaran. L’única forma de tirar endavant és mitjançant l’Estat propi. A part d’aquests doscuments, s’han posat a votació la nova configuració de la Junta i els informes econòmics i del President, que han estat aprovats per una àmplia majoria.
D’entre els diversos convidats del món econòmic, polític, social o esportiu del país n’ha destacat un: el Joan Laporta. Ha estat l’encarregat d’obrir l’acte amb un discurs en el qual ha destacat la seva total sintonia amb Reagrupament i amb les idees i projecte que defensa. És més, ha tornat ha recordar que se sent “moralment reagrupat”. Ha advertit que cal que anem units, que siguem generosos en l’esforç, que treballem i que siguem capaços de fer front a totes les barbaritats que s’arribaran a dir per part de determinats mitjans (convenientment untats i subvencionats) per a intentar desacreditar-nos i desestabilitzar-nos. Ha desgranat els avantatges que ens suposaria gaudir de l’Estat propi, en una intervenció molt sentida i llargament aplaudida en acabar. Si voleu veure la seva intervenció completa, es troba en aquest enllaç. Concloent, ha estat una Assemblea molt positiva que ha tancat vells problemes, que ens ha reforçat i que ens servirà per a donar un nou impuls. Endavant, ànims i a treballar!

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats