Que aprenguin a fer Consultes! Hereu dimissió!


Anem a comparar Consultes. Aquesta sobre la Diagonal ha costat més 4 milions d’euros, hi ha hagut centenars de funcionaris treballant, s’ha publicitat de forma constant i carregosa a tots els mitjans de comunicació (televisions, ràdios, diaris i al cinema) i pels carrers, es va contractar a dues empreses perquè no hi hagués cap problema pel que fa la votació, hi ha hagut crides desesperades del bipartit municipal a anar a votar… Resultat: 12,7% de participació podent votar durant sis dies. És a dir, que la participació per dia per prou feines ha estat d’un mìsèrrim 2%. Consultes sobre la Independència: no han costat ni un cèntim de diner públic (tot ha estat mitjançant aportacions dels voluntaris), no hi ha hagut cap mena de publicitat a cap mitjà, l’han tirada endavant voluntaris que han tret temps d’on no n’hi ha, s’ha hagut de fer front a mils de traves per part de molts ajuntaments i al menysteniment d’alguns polítics, que fins i tot cridaven a no votar. Participació mitjana en un sol dia de votació: més d’un 20%. Dels 462 municipis on s’ha celebrat fins ara, a 453 hi ha hagut en un sol dia més participació que en tota la setmana de la Diagonal. On són ara els que deien que aquestes eren participacions baixes? Com tenen la cara de dir que aquest 12%, amb tots els recursos i calers abocats, és un bon resultat?!
Fixem-nos en les garanties. A aquesat farsa de la Diagonal, hem viscut una propaganda descarada esbiaixada en contra de l’opció C, que s’ha arribat a amagar de les pròpies pantalles de votació (al seu lloc, un “Cap de les dues”), hem suportat problemes tècnics que van impedir votar al propi alcalde que, en un gest patètic, va fer veure que havia votat davant de tots els mitjans, el sistema facilitava la suplantació d’identitat, un auditor de la pròpia consulta reconeixia que aquest sistema no seria vàlid en unes eleccions, s’ha col·locat llocs de votació il·legals a seus del Psc-PSOE i de tot d’associacions i entitats “amigues” brutalment subvencionades… En les independentistes, es crida a votar tant “sí” com “no” i fins i tot es compta amb la presència d’observadors internacionals. Que n’aprenguin!
La primera conseqüència d’aquest ridícul monumental, d’aquesta aberració anti-democràtica, ha estat el cessament del Carles Martí (que, però, continuarà com a primer secretari del partit a BCN). En un intent desesperat de salvar l’alcalde, ha dit que ell era el “responsable últim” de la Consulta. Mentida. El responsable últim és l’alcalde, que bé ha sortit a tots els pamflets i mitjans promocionant aquest ridícul tan espantós. Hereu dimissió! I per cert, els d’Iniciativa, a acotar el cap davant el PSOE, com sempre! El Ricard Gomà ha dit que cal analitzar “amb humilitat” els resultats. Què vol dir amb això? No ha quedat prou clar?! Quina intervenció tan patètica i sense sentit al programa del Cuní! Un altre que hauria de fotre el camp!

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats