Fem un cafè?


Aquest és el nom d’una iniciativa que hem engegat des del Reagrupament-Sant Martí i que també és present a altres districtes i comarques. El seu objectiu és fer més propera l’associació a tothom i explicar, en primera persona, el projecte. Una de les crítiques més recurrents al món de la política en general és el seu allunyament respecte els ciutadans. Amb això, es pretén superar aquesta barrera i fer-nos el màxim de propers i accessibles. A més, tenint en compte que la cobertura que se’ns dóna a través dels mitjans de comunicació és extremadament escassa (i, a més, molts cops, esbiaixada) és una manera de rebre informació i conversar prou interessant. És, també, un moment ideal per a recollir i intercanviar idees, rebre propostes i respondre totes aquelles preguntes que es puguin tenir. La idea és que, qui així ho vulgui, agrupi un grup d’entre 5 i 15 persones (això és flexible, quantes més, millor! I, igualment, si en sou menys també vindrem!), proposi un lloc i llavors dos de nosaltres vindrem a explicar què és Reagrupament, els nostres objectius i el full de ruta, a més de respondre a tot allò que vulgueu saber. Per a fer-ho, només cal enviar un mail a la direcció que apareix en aquest enllaç o al meu mail personal mateix. També hi podeu entrar clicant a la imatge que hi ha a dalt de tot a la dreta. Si sou d’un determinat districte o comarca però preferiu que vingui una persona d’un altre, cap problema. Només cal escriure-ho i atendrem la petició.
Així doncs, ja ho sabeu! Estem a la vostra disposició!

P.D. No ha de ser necessàriament un cafè (una persona ho ha preguntat). Jo mateix no en prenc, ni tan sols tallats!

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

,

Els Comentaris estan tancats