Avui, a votar a Sabadell!


Avui es celebra una nova Consulta sobre la Independència. A diferència d’altres cops, que eren diversos municipis els consultats, aquesta vegada es fa només a Sabadell. És el municipi amb el cens més gran on s’ha celebrat des d’ara, d’aquí també la seva trascendència. Cal destacar l’immens esforç i treball de la Plataforma per a l’Autodeterminació de Sabadell, l’encarregada d’organitzar la Consulta. Duen mesos treballant intensament i, per exemple, des de dimarts fins ahir, cada dia, van organitzar un acte. Tota una demostració de treball i organització. Una mostra d’aquesta feina tan ben feta és que més d’un vuit per cent del cens ja ha votat de forma anticipada. Moltes felicitats, doncs, als organitzadors. Un cop més, la societat civil catalana ha demostrat que és possible organitzar una Consulta d’aquest abast sense cap mena de subvenció pública i sense publicitat ni promoció de cap mena. Us imagineu què s’hauria pogut arribar a fer amb els més de 3 milions d’euros que l’Hereu va malbaratar amb la farsa de la Diagonal?!
Així doncs, tota la gent de Sabadell, a votar!

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats