El PSOE continua dilapidant per Espanya: Aena, Adif, Renfe, la selección, el Cervantes, Afganistan…


Les retallades en despesa pública que ha començat a fer el govern del PSOE només afecten alguns sectors. El nacionalisme espanyol que impregna el PSOE no ha tocat els sectors estratègics que són el nervi central de l’actual identitat espanyola.

La única xarxa de trànsit aeri d’Europa, a part de la romanesa, que continua centralitzada és Aena. Els sous no es toquen. El mateix per l’empresa que gestiona pèssimament la xarxa ferroviària, Adif i la pròpia Renfe. No és baixen els sous car el PSOE sap que són un sector puntal de la identitat estatal.

Hi ha més exemples la selecció estatal de futbol serà la més ben pagada del món si guanya el mundial. Coneguda erròniament com “la roja” que és el nom amb que es coneixia i es coneix la selecció xilena. Roja de vergonya en ser la més ben pagada de tot el món en un país on es baixen les pensions i es prohibeix finançar-se els ajuntaments.

A més, hem de continuar mantenint la casa reial, pagant els dispendis d’aquests com un obscè parc mòbil o els disset cavalls del Borbó.

A part hi ha una missió militar absurda a Afganistan. Què hi pinta l’estat espanyol a l’Afganistan amb soldats que en la seva majoria són hispanoamericans?.

I per fi els professors de l’Institut Cervantes que cobren 5.000 € al mes per ensenyar el castellà (i no les altres llengües de l’estat espanyol) a l’exterior o la immensa oficina que aquest institut ha obert a Varsòvia de 700 m2. És de suposar que era imprescindible.

Mentre defensis Espanya el PSOE no et tocarà el sou. A la resta que s’espavilin.

I una gran part de tots aquests costos absurds els paguem els catalans.

Amb tot plegat es fa difícil argumentar que Catalunya ha de continuar essent Espanya.

Enviat per Jordi Vàzquez associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats