Primera tertúlia de Reagrupament de San Martí


El 10 de juny, es va celebrar la primera tertúlia de Reagrupament del districte de Sant Martí, a Barcelona. Es va tractat d’una trobada informal, celebrada al centre de La Farinera. En un ambient distès s’hi va debatre al voltant de diversos temes d’actualitat social, cultural i política. Des de la situació de la llengua, el paper dels nous catalans a la societat actual fins a les possibilitats de l’independentisme català i el seu evident creixement. Tots els participants, fins a una dotzena, van dir-hi la seva. Cal destacar que hi va prendre part persones que no eren membres de l’associació i fins i tot ho eren d’altres moviments independentistes. Un exemple d’obertura i pluralitat.
L’èxit de la iniciativa va suposar que les tertúlies tinguin continuïtat. Així es faran cada segons dijous de mes. La propera serà el 8 de juliol al mateix lloc, La Farinera, Gran Via de les Corts Catalanes, 837 de Barcelona.

Enviat per Jordi Vàzquez associat a Reagrupament – Sant Martí.

, ,

Els Comentaris estan tancats