Enquestes


Apreciats companys i companyes:

Com podeu observar darrerament en els mitjans de comunicació, no paren de sortir enquestes (totes elles, per cert,  amb mostres ridícules de 1000 persones) en les quals diuen que no obtindrem representació parlamentària.

Des de Reagrupament volem fer un advertiment a tots els catalans i catalanes per a que no caiguin en la trampa i no facin cas del que pretén l´”establishment”: desmobilitzar el independentisme i anul·lar la única candidatura que realment els hi fa mal i els hi molesta: Reagrupament.

Després de 23 anys de CIU venent-se a Espanya per poder tenir poder econòmic i de 7
anys d’un tripartit que ha espanyolitzat Catalunya més que mai (anuncis en castellà a TV3, Zapatero al balcó de la Generalitat, Estatut patètic, espoliació fiscal desorbitat, etc..) ha arribat l’hora de la Independència. Però la Independència de veritat, no la de broma. I la única opció real i seriosa som nosaltres.

És per això que tot els sistema mediàtic de ràdios, diaris i televisions venudes a la
colonització espanyola no paren de dir-nos el que “ells” volen que passi: que no obtindrem representació, que no val la pena votar-nos…

I és per això, que, des de Reagrupament fem una crida a tothom a no creure el que ens diuen aquesta colla de mentiders venuts a Espanya; a no fer-los el joc; a no donar crèdit a les seves fal·làcies i a, en definitiva, el dia 28, anar a votar a Reagrupament amb el cap ben alt, orgullosos de ser catalans i catalanes i sabent que tots junts obtindrem un molt bon resultat.

No us creieu tot el que us diuen!
Confieu en vosaltres i en Catalunya!!

Companys i companyes: Visca la
nostra nació. Visca Catalunya!!!

Enviat per Jordi Ferrer associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats