Carreterina per a Herrera


Reagrupament Independentista ha estat present en les festes del Clot – Camp de l’Arpa amb diverses parades informatives on els veïns de Sant Martí han pogut conèixer de més a prop la proposta política de l’associació.

Dissabte van poder interpel·lar directament a les candidates u i tres per Barcelona, na Rut Carandell i na Montserrat Tudela amb gran èxit de participació, i diumenge, els Reagrupats de Sant Martí van participar en la tradicional fira d’entitats del Clot.

Seguint l’exemple dels companys reagrupats de Sant Just Desvern, el coordinador de Reagupament Sant Martí ha pogut oferir una capsa de Carreterina al candidat i exdiputat al parlament espanyol Joan Herrera. La resposta del candidat ha estat “això no em cal perquè no sóc independentista”, la replica del associat ha estat “es per això que l’hi recepto”. El candidat ha donat les gràcies i ha promès llegir les instruccions.

,

Els Comentaris estan tancats