Tot el meu suport a Joan Carretero


2010-02-01    font/autor: Jordi Berenguer

perquè ha estat coherent amb les seves idees i ha actuat amb transparència, dient les coses clares en tot moment.

perquè no ha cercat alçar el seu prestigi públic, sinó que l’ha posat en risc.

perquè, és l’antítesi del polític oportunista.

perquè ha estat capaç de reaccionar (bruscament, si, però al cap i a la fi, eficaçment) davant d’un conflicte intern que venia de lluny i que podia tenir greus conseqüències: canviar el sistema d’elecció de candidats era la única manera d’evitar les infiltracions de determinats personalismes a Reagrupament.

perquè ens ha demostrat que no esta disposat a que Reagrupament sigui un partit amb personalismes com són la resta dels partits.

perquè feia temps que no ens emocionàvem amb la política ni vèiem moviments tant audaços per part de polítics.

perquè sempre ha estat disposat a deixar pas a que els altres es posessin davant seu, si creien que podien fer-ho millor que ell.

perquè sempre s’ha abstingut de criticar als qui no pensen o actuen com ell.

perquè
ell és qui va començar a parlar de necessitat de regeneració política i amb aquesta “jugada”, ho ha demostrat, treient de la junta aquells qui pretenien convertir  Reagrupament amb una formació amb personalismes i totes les martingales dels partits clàssics.

perquè és capaç de rectificar si s’equivoca i arriscar un be menor per un be major.

perquè ell, ha demostrat dominar el verb agrupar. Ha sabut desagrupar-se i reagrupar-se amb una facilitat impressionant.

perquè ha estat més trist veure els que s’han aprofitat de la situació compromesa del president i de Reagrupament per atacar l’independentisme.

perquè la sorpresa no ha estat descobrir que vivim en un país de misèries, on ja sabem de sobres que el pitjor enemic el tenim instal.lat a casa. A Can reagrupament  han fet públics els seus conflictes, cosa que passa a tots els partits, però cap d’ells ho reconeix públicament.

perquè es un metge, just el que necessita aquest país.

perquè ha sigut valent, se l’ha jugat i ha guanyat.

perquè tot i la crisi, Reagrupament, gràcies a Joan Carretero continua sent la opció política més clara per assolir la independència.

perquè aquest tipus de crisis passen a les millors famílies i perquè cap cubell d’aigua freda ni cap vas d’aigua escaldada ens treuran l’anhel per la llibertat.

perquè de derrotistes i de ploricons ja en tenim masses. Per fer-nos mal ja hi ha els enemics, amb tots els fronts oberts.

perquè quan l’escolto, i el miro, veig un home honest, de confiança, català i autèntic.

perquè és dels pirineus.

perquè ell tant com tots nosaltres, vol la independència.

http://www.laclosca.cat/contents.php?id=4433

Els Comentaris estan tancats