Comunicat de la Junta Directiva de Reagrupament Independentista


Reunida a Vic, la Junta Directiva de Reagrupament Independentista ha valorat els esdeveniments darrers i, prenent en consideració les mostres de suport que s’han rebut d’arreu del país -molt concretament de l’assemblea de coordinadors comarcals i de districte-, ha acordat reprendre les seves funcions i tasques assignades, seguint amb el mandat obtingut per elecció de tots els associats en l’Assemblea Constituent celebrada el passat 3 d’octubre.

La Junta Directiva i el seu President es refermen en el compromís per la constitució d’una candidatura independentista transversal al més plural possible que tingui com a objectiu aconseguir una majoria parlamentària que aprovi en el termini més breu una declaració d’Independència i que treballi per la regeneració democràtica de Catalunya.

La Junta Directiva de Reagrupament Independentista recorda que l’associació no és un objectiu en ella mateixa. Tots els seus membres treballem des de la generositat, el patriotisme, el compromís i l’acompliment dels objectius.

La Junta Directiva de Reagrupament Independentista convoca els associats a una Assemblea General el proper 21 de març. L’ordre del dia d’aquesta Assemblea serà aprovat en la propera reunió de la Junta.

Finalment, la Junta Directiva de Reagrupament Independentista agraeix totes les mostres de suport i d’engrescament que hem rebut i, molt particularment, els nous associats que s’han donat d’alta aquests darrers dies.

Vic (Osona), 6 de febrer de 2010

Els Comentaris estan tancats