Entrevista d’en Carretero a l’Avui


Món i política

El líder de Reagrupament, Joan Carretero
El líder de Reagrupament, Joan Carretero, a Puigcerdà / MARTA PÉREZ

Joan Carretero: “Si traiem menys de deu diputats, haurem fracassat”
El líder de Reagrupament assegura que el seu partit farà els possibles “perquè el tripartit no es repeteixi”
Joan Carretero, líder de Reagrupament, ha manifestar aquest dijous que espera treure un mínim de 10 diputats a les properes eleccions al Parlament de Catalunya fins al punt que ha assegurat que “si traiem menys de deu diputats, haurem fracassat”. L’exmilitant d’ERC ha afegit que el seu partit no formarà paret del govern “si no tenim majoria absoluta” i ha assenyalat també que farà “tots els possibles perquè el tripartit no es repeteixi”.

Carretero ha fet aquestes declaracions al programa Actualitat viva de Comunicàlia, presentat per Rita Marzoa, on ha assegurat també que un dels objectius de la nova formació política és aconseguir que “tots els grups, grupuscles i grupets de l’independentisme més nostrat reflexionin que tots junts podem anar més lluny”.

L’exconseller de Governació ha aprofitat la intervenció televisiva per questionar l’independentisme d’Esquerra Republicana i Convergència, ja que, segons ells, es tracta de “partits que no fan res que trenqui l’status quo” i ha afegit que “un partit independentista no pot votar mai els pressupostos generals de l’Estat, perquè consagren un espoli fiscal del 2008 de 21 mil milions d’euros”.

Festeig amb Laporta

Joan Carretero també s’ha referit al “festeig” que manté amb el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. Amb to d’humor , Carretero a comentat que “és com si em pregunta: ‘Que li sembla aquesta noia?’, i responc: ‘Excel·lent’; i algú li demana a ella: ‘Que tal aquest?’ i respon: ‘No està malament’”.

Els Comentaris estan tancats