Anem sumant !!!!


Sumem més sobiranistes per la Independència: Joan Fonollosa (exconseller nacional de CDC) i la gent provinent del corrent crític “Renovar Convergència” es passen a Reagrupament!
Endavant Reagrupament!!

El líder d’un corrent de CDC es passa al Reagrupament de Joan Carretero

Joan Fonollosa, líder de Conferències Democràtiques de Catalunya, ho anuncia a l’AVUI

Joan Fonollosa, president del corrent Conferències Democràtiques de Catalunya i exconseller nacional de Convergència Democràtica encapçala el procés d’afiliació de militants de CDC al Reagrupament.Cat de Joan Carretero. Fonollosa es postula per entrar a formar part de l’organ de direcció de Reagrupament que dissabte que ve celebrarà a Barcelona la seva assemblea constituent, segons anuncia en el seu blog de l’AVUI.cat.

Joan Fonollosa va ser el promotor, l’11 de setembre de 2008, de les Conferències Democràtiques de Catalunya que tenen com a objectiu contribuir a la independència de Catalunya com a Estat dins de la Unió Europea. En aquells moments, el col·lectiu apostava per CDC com “l’eina política més potent de què disposa Catalunya” per assolir l’objectiu de la independència en el marc de la Casa Gran del Catalanisme que va impulsar Artur Mas.

Això no obstant, la darrera reunió del col·lectiu del passat 27 de setembre va fer un gir en la seva línia estratègica. El grup encapçalat per Joan Fonollosa constata que “les coses no han anat com es desitjava, sinó més aviat en la direcció que alguns companys, malauradament encertats, ja preveien”. Aquesta situació, segons el comunicat de la Conferències Per això ja feia temps que en diverses reunions a nivell de Conferències Democràtiques de Catalunya, ha posat de manifest “el desencís per l’actitud de la direcció de CDC, alhora que anava creixent l’opinió que l’aposta per CDC era errònia i que l’adequada era el Reagrupament”.

El col·lectiu denuncia “l’actitud passiva de CDC després de la consulta democràtica celebrada per iniciativa popular a Arenys de Munt i que serà seguida per altres poblacions de tot Catalunya” i lamenta la manca de recepció i fins i tot “hostilitat” a les seves propostes per part de la direcció de CDC.

Els Comentaris estan tancats