Ara sabem que hi són


 Més de 300 persones !. Ahir, a l’acte de presentació de Reagrupament, al Col·legi Major Sant Jordi. La sala es va quedar petita; molts, vàrem haver d’estar drets.

Suposant que, d’aquests 300, els que ja estem reagrupats fóssim uns 80, ( al districte, a hores d’ara en som uns 110 ), això voldria dir que més de 200 eren persones que encara no s’ han reagrupat, però que, tanmateix, varen decidir i varen fer l’ esforç, de venir a la presentació de Reagrupament a Sarrià-Sant Gervasi, en lloc de quedar-se tranquilament a casa, esperant que li ho expliquessin.

Algún dels assistents, en el torn de preguntes, va parlar dels desenganys anteriors, de l’escepticisme ….  Molts, encara que només fos per una qüestió d’ edat, podrien compartir aquests sentiments; però, tot i així, havien vingut a un acte de Reagrupament.

Desprès, estan tots aquells que ahir també s’hi haguessin afegit, però que no varen poder venir, i dels quals tots en coneixem algú o altre que sabem que és molt a prop de donar el pas i d’ associar-se a RI.

O sigui, que tenim un potencial de creixement inmediat molt gran i, sobretot, totalment tangible. Concret. No són xifres anònimes, estadístiques, percentatges. Són persones concretes, amb noms i cognoms.

Persones que responen a una crida feta boca-orella amb uns recursos de publicitat escassíssims; gairebé testimonials. I vénen, o bé perquè els coneixem personalment ( i els hem pogut transmetre la informació de forma directa ), o bé perquè ells estan a l’ aguait, pendents del que es fa a RI.

No són, doncs, passavolants amb els quals vàrem coincidir, casualment, en un lloc i un moment determinat, sino que són persones que, d’una o altre forma, estàn al nostre abast.

Són els nostres futurs-inmediats companys associats.

Donem-los la ma, per a ajudar-los a fer el pas. Acompanyem-los.

Ahir, la direcció de Reagrupament es va volcar al nostre districte. Hi havien, com a mínim, cinc membres : en Josep Sort, en Roger Granados, i els tres primers càrrecs de l’ associació : en Joan Carretero, la Ruth Carandell i l’ Emili Valdero. Cap d’ ells no pertany al nostre districte; tots van venir “ des de fóra “ a donar-nos el seu suport; un suport de luxe. I per si fos poc, també hi eren l’ Heribert Barrera i en Carles Mora.

Les seves presències, juntament amb la magnífica feina de divulgació feta pels companys de logística, varen aconseguir aplegar tantes persones. Tants possibles nous associats.

Ara sabem que hi són i, en molts casos, quí són.

Quan es puja un cim, o quan es fa un camí per un nou camí, el fet d’ arribar a visualitzar l’ objectiu final de l’etapa sempre dóna noves energies i augmenta la seguretat de poder-hi arribar.

Doncs, som-hi !. Al proper acte públic de Reagrupament a Sarrià-Sant Gervasi, en serem 300.

Salut !

 

Eduard Melo

Soci de Reagrupament de Sarrià-Sant Gervasi i Vallvidrera

Els Comentaris estan tancats