Els bombers acusen els polítics d’haver-se “saltat totes les fronteres del respecte i de la dignitat” filtrant videos a la premsa


El cap dels GRAF de Tarragona i Terres de l’Ebre, Ricard Expósito, ha criticat els partits polítics per haver creat un foc “polític i mediàtic” que ell mateix ha anomenat “eleccions 2010″. El GRAF ha deixat clar que els bombers no treballaran en aquesta mena d’incendis i ha demanat respecte per als seus companys morts, respecte que “no s’ha tingut en algunes de les actuacions d’algun membre d’aquesta comissió”.

“S’han saltat totes les fronteres del respecte i de la dignitat”, ha denunciat. Indignat, Expòsito ha criticat les filtracions a la premsa d’arxius de veu i ha demanat que l’autor marxi de la comissió. “No crec que sigui digne que el fill d’un dels bombers morts senti les veus en un vídeo del youtube”, ha dit.

Els Comentaris estan tancats