Jove decideix! Unitat transversal entre el jovent independentista


Jove Decideix

Jove Decideix!

Uns 60.000 joves podran participar en les consultes del proper diumenge 28 de febrer

Després de l’èxit assolit en la primera tanda de consultes sobre la independència del 13 de desembre, el proper diumenge 28 de febrer se’n celebra la segona a una vuitantena de municipis.

Aquest diumenge estan cridats a exercir el dret a decidir vora uns 300.000 habitants d’una vuitantena de municipis de Catalunya sobre la independència de Catalunya. Com en l’anterior edició tindran dret a vot tots els ciutadans empadronats de més de 16 anys així com els nouvinguts.

Des de Jove Decideix celebrem que un cop més els joves a partir de 16 anys empadronats als municipis on es celebren les consultes puguin exercir el dret a vot. Considerem que és una responsabilitat que els joves podem assumir perfectament, juntament amb la resta de ciutadans, doncs la decisió del futur del nostre país l’hem de prendre entre tots i totes, i que a més afecta especialment al futur del més joves.

Els Comentaris estan tancats