Laporta demana el sí a la independència per “despertar” la consciència nacional


El president del F.C. Barcelona ha subratllat la importància d’aquestes consultes a Catalunya perquè permeten “despertar la consciència nacional” i “remoure les conciencies”. “Portem molt de temps narcotitzats i ja és hora que despertem”, ha dit Laporta, alhora que ha defensat que cal fer-ho des del civisme i el respecte.

Joan Laporta

Clica-hi a sobre per veure més fotos

Durant el seu discurs, ha reivindicat un estat propi de Catalunya per poder ser reconeguts de ple dret davant la comunitat internacional i sobretot per poder prosperar amb unes polítiques pròpies que permetin gestionar els propis recursos. “És incontestable que amb un estat català que defensi els seus interessos tindrem millors hospitals, escoles, carreteres i millorarà el benestar dels catalans”. També s’ha referit a la lluita per la defensa dels drets de Catalunya com “la més romàntica a la que pot aspirar un poble”, tot dient que el poble català ja ha fet tots els mèrits per lluitar per la llibertat.

Els Comentaris estan tancats