El 16,9% votaria Laporta


El 12,5% dels enquestats assegura que votaria Laporta independentment del partit amb què es presentés, mentre que un 4,4% de ciutadans votants d’altres partits canviarien el seu vot cap a Laporta si aquest es presentés amb un partit de nova creació. És a dir, que gairebé dos de cada deu catalans votarien el partit que es tracti si Joan Laporta en formés part.

Un 23,5% dels electors d’ERC canviarien el seu vot a favor de Laporta, mentre que també ho faria el 14,5% dels que tenen previst votar CiU i un 14% dels que volen votar en blanc. Un 9,8% dels que preveuen votar el PP, un 5,9% dels que tenen previst votar el PSC i un 0,3% dels que votaran ICV canviarien la intenció de vot a favor de Laporta en cas que es presentés.

En cas que Joan Laporta es presentés a les eleccions que s’han de celebrar la propera tardor, obtindria una representació parlamentària significativa. En aquest sentit, l’estudi destaca que Laporta aconseguiria escons a les quatre províncies, sent a Girona i a Lleida on obtindria el major percentatge de vots.

Els Comentaris estan tancats