Carretero: les consultes són un “excel·lent entrenament” per quan per quan Catalunya hagi de “decidir de debò”


Pel que fa a la situació de l’Estatut i el recurs del Tribunal Constitucional espanyol (TC), Joan Carretero ha recordat que ell ja va dir, quan estava al Govern, que el nou Estatut d’Autonomia de Catalunya era ‘un desastre’ quan ‘encara no l’havien ribotat a Madrid’. També ha assegurat que ‘qui parla d’Estatuts està en una època prehistòrica. Per ser ciutadans normals d’un país normal necessitem una Constitució per a Catalunya, que és el que nosaltres oferim’. Segons Carretero, ‘els països normals tenen Estats i no Estatutets d’Autonomia. Això és una entelèquia espanyola que no serveix per a res’.

Joan Carretero

Alguns membres de Reagrupament han participat com a voluntaris a les consultes d’aquest diumenge i també en les dues anteriors però Joan Carretero ha apuntat que com a associació no hi participen formalment tot i recolzar-les. ‘Ens hi hem implicat però no volem interferir en la feina de les plataformes de cada municipi’, ha dit.

  • Podeu veure’n el vídeo aquí

Els Comentaris estan tancats