Francesc-Marc Álvaro: “Una part important de la societat catalana ha decidit desconnectar mentalment i irreversible d’Espanya”


Partint de la base d’aquests percentatges, l’autor de l’article ha destacat que “s’escurça la distància (només quatre punts) entre els partidaris i els contraris” a la creació d’un Estat català, “perquè els primers creixen i els segons disminueixen“, i ha afirmat que malgrat “l’alta xifra d’indecisos i potencials abstencionistes” aquestes dades “no s’han de menysprear” perquè assenyalen que una part important de la societat catalana “ha decidit (intueixo que de forma irreversible) desconnectar mentalment d’Espanya, sobretot a partir d’arguments racionals“.

Álvaro ha indicat que aquesta desconnexió “tranquil·la, sorgida de la centralitat social” és un factor “nou” en la història, “molt més ampli i transversal que el pes electoral d’ERC“-

Els Comentaris estan tancats