Una entesa imprescindible


Catalunya necessita una entesa el més ràpida possible entre Carretero i Laporta per no perdre una oportunitat històrica que no es podrà repetir, potser, si es perd, fins d’aquí molts anys. Les diferències entre els dos líders no poden ser més importants que la llibertat del nostre país. Dit això, cal remarcar que Reagrupament porta molt de temps preparant les eleccions de la tardor i que té 3.500 afiliats que han treballat per fer possible una organització que pot liderar el procés d’independència. Laporta, per la seva part, podia portar uns actius que facilitessin uns resultats molt positius en els comicis. L’error que podria cometre Laporta seria utilitzar aquest actiu no en benefici de la causa comuna sinó dels seus interessos personals. Cal un exercici de responsabilitat per part de tots dos, que farien bé de no deixar-se influenciar per mals consellers.

Els Comentaris estan tancats