Presentació de Reagrupament: Montserrat Tudela + Carles Mora


El passat divendres 17 de setembre va fer-se la concorreguda presentació de Reagrupament al Centre Cívic Casa Sagnier, c Brusi 51-61:

Els candidats per Barcelona números 2 i 3, respectivament, Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt; i Montserrat Tudela, directora de la revista sobre el món clàssic Auriga , van efectuar una presentació de Reagrupament al Centre Cívic Casa Sagnier. Tot i ser divendres i caure una pluja considerable, hi van assistir unes cinquanta persones, la majoria de les quals no eren reagrupades , interessades en el missatge d’independència i regeneració democràtica que planteja Reagrupament Independentista de cara a les eleccions.

Montserrat Tudela: “Catalunya ja no pot encaixar a Espanya “

Montserrat Tudela va explicar que Catalunya ja no pot encaixar a Espanya i que les propostes de les altres formacions (concert econòmic, referèndums, etc.) no es poden fer sense la signatura del Borbó. També, responent una pregunta que demanava la unitat, Tudela va afirmar que era molt casual que una setmana després de la gran manifestació del 10-J aparegués una nova formació independentista, quan ja n’hi havia una que, a més a més, acabava de celebrar una tercera assemblea on havia escollit democràticament una llista electoral, i que semblava que aquesta formació s’hagués fet per dividir el vot independentista,  aplicant el “divideix i venceràs” dels clàssics.

Móra: “Si Reagrupament entra al Parlament canviarà totalment la visió de la societat amb els polítics”

Móra va recalcar que si Reagrupament entra al Parlament canviarà totalment la visió que té la societat dels polítics, ja que aleshores es veurà que hi ha gent que treballa realment per el país, que s’esforça i compleix els seus compromisos davant la societat. També va recalcar que, un cop tinguem representació parlamentària, podrem utilitzar els mitjans de comunicació per fer arribar a tot el país les nostres idees, ampliant així el ventall dels nostres seguidors incloent la gent que no parla català i els immigrants, en resposta a una pregunta formulada per una persona de la sala.

Els Comentaris estan tancats