Reagrupament participa en la Consulta sobre la Independència a Gràcia


Aquest cap de setmana es van celebrar les 24 hores de Gràcia Decideix que van arrencar dissabte, 19, a les 9 del matí, amb l’obertura de 30 punts de recollida de vot anticipat. Reagrupament, que s’ha afegit recentment a l’organització de la Consulta sobre la Independència que ha de tenir lloc el proper 10 d’abril a tot Barcelona, s’hi va sumar de manera entusiasta amb la presència de Joan Carretero, Rut Carandell, membres de la junta nacional i la junta executiva comarcal i associats de Gràcia i d’altres barris de Barcelona. La votació, que va transcòrrer en la més absoluta normalitat, va ser tot un èxit, donat que va votar un  33,57 % del cens, el que representa la participació més alta dels actes de recollida de vot anticipat fets fins ara.

Els Comentaris estan tancats