Visita de Dr. Joan Carretero al Dr. Moisès Broggi


El passat dissabte dia 3 de desembre, una delegació de la territorial de Sarrià-Sant Gervasi-Vallvidrera, encapçalada pel president de Reagrupament Dr. Joan Carretero, va visitar el Dr. Moisès Broggi, reagrupat del nostre districte. El motiu era conèixer de ben aprop l’estat de salut de l’insigne humanista i intercanviar-hi impressions sobre l’evolució recent de la política catalana, una vegada coneguts els resultats de les eleccions a les Corts i al Senat de l’Estat espanyol. Al finalitzar la visita, el Dr. Broggi va voler que el Dr. Carretero li dediqués el llibre de Francesc Orteu  ”Carretero: un metge que fa política”, fet que recollim en una d’aquestes imatges. La crònica de l’acte completa la podeu trobar a la pàgina principal de reagrupament.cat.

Els Comentaris estan tancats