Reagrupament omple de gom a gom


Sense suport mediàtic i de manera discreta, l’exconseller de Governació, Joan Carretero, ha aconseguit omplir en la gairebé quinzena de locals on ha celebrat actes de presentació del projecte polític, Reagrupament. L’exconseller ha aplegat més de 3.500 persones en els actes que ha anat celebrant pel territori.

Hospitalet de Llobregat

L’acte més multitudinari va ser el del passat 2 de maig, quan Carretero va aplegar 800 persones a les cotxeres de Sants de Barcelona, en el que va ser el tret de sortida del procés per formalitzar el projecte. A Girona, unes 500 persones es van aplegar el passat 18 de maig en el Teatre Municipal de la ciutat, en un acte en el que van intervenir Santi Niell, Carles Bonaventura, Rut Carandell i Joan Carretero.

A Tarragona, Reagrupament va concentrar gairebé 300 persones el passat 2 de juliol, en una xerrada de Carretero a la Universitat Rovira i Virgili. L’Hospitalet de Llobregat, Mataró o Igualada són d’altres localitats catalanes on el nou partit van demostrar poder de convocatòria. Reagrupament també ha aplegat gent a Constantí, Olot, Berga, Mollerussa, Figueres, Manresa, Vic i Vilafranca del Penedès.

Font:  e-notícies

Els Comentaris estan tancats