De lladres i serenos, o la pica plena.


Per Jordi Fernández

www.bastareny.net

Els de la rectoria de Gavarrós a Guardiola continuen tenint problemes, no només amb el camí que fa pena i que l’ajuntament no sap ni vol  (especialment sembla que no ha volgut) arranjar, sinó que tampoc tenen els serveis suficients, normals i europeus per part de Correus, que no li volen portar les cartes. Normal, amb el camí que tenen. I ja sabem que per a alguns els que viuen a disseminats i els pagesos, son pobletans de segona.

Segurament per a molts seria més fàcil que tota la població de la nostra comarca anés a viure a un barri de Barcelona i deixes de tocar la pera amb les mancances que tenim. Es podrien fer uns vàters al costat de la carretera, per tal que la “molèstia” de passar per la nostra terra camí de les segones residències a la Cerdanya fos més feixuga, podent parar a pixar amb tota comoditat, fent el “riuet” a un espai creat també per a ells. Evidentment no és el que els berguedans volem, però  ja estem acostumats a “gaudir” de infraestructures que tot i ser a casa nostra no son per a nosaltres, per exemple la C-16 pels que pugen a la Cerdanya o un embassament que va costar perdre el tren que teníem i que si era realment per la nostra comarca.

De totes maneres, no oblidem els fets que han portat a tot això, i que son que per demostrar que les condicions en que l’ajuntament de Guardiola va cedir un espai a Correus son dolentes, ja que permeten que un particular tingui accés al correu del poble, per demostrar-ho, l’Albert Torres (el de la rectoria de Gavarrós) va agafar unes cartes i les va portar als mossos, ja que el que volia era demostrar tal fet, no robar correu.

A l’ajuntament de Guardiola diuen que prendran mesures, i crec que a curt termini haurien de ser de dos tipus, la primera la mesura de la medalla que se li ha de posar a tot berguedà que lluita per millorar els serveis de casa nostra, el Berguedà, i la segona mesura que podien fer a l’ajuntament de Guardiola es posar-se les piles en el tema de la seguretat a l’ajuntament, ja que ara s’ha demostrat la feblesa de la seguretat  al correu, però fa temps lladres (de debò) van robar el portàtil de l’assistent social amb tot de dades confidencials de veïns de Guardiola, Bagà i La Pobla.

I es que fer les coses malament a l’ajuntament, com es veu, sempre perjudica a tot el poble.

Els Comentaris estan tancats