Propostes a tots els pobles.


Reagrupament al Berguedà, ha finalitzat de presentar aquest escrit a tots els ajuntaments de la nostra comarca, per tal que es facin consultes populars sobre la llibertat del nostre país.

Exposa: Que tot seguint el camí iniciat a Arenys de Munt i que ha de concloure amb la possibilitat de donar l’oportunitat a tots els i les ciutadanes del nostre país, Catalunya, d’opinar sobre un tema tan important per ells i el seu futur, com és quin país volen tenir, podent fer referèndums, el màxim exponent de la democràcia local.

El poble ha de tenir la possibilitat d’opinar sobre el que pensa, i els ajuntaments que han de ser la representació del poble, han d’ajudar a materialitzar aquesta possibilitat, implicant-se fins allà on els hi sigui possible, tot prenent les seves decisions per el poble que els va votar, per sobre dels partits polítics als que pertanyen, que no haurien de prendre decisions locals a les seves estructures de partit que sovint son alienes a la seva població.

Demana: El suport d’aquest ajuntament de manera explícita organitzant una consulta popular, o si per alguna raó creieu que no ho podeu fer, el suport implícit a que sigui organitzada la consulta per les entitats de la vostra població , amb la cessió d’espais o un lloguer simbòlic dels mateixos. Amb aquesta organització també col·laboraria l’associació Reagrupament.cat amb la seva estructura al Berguedà.

Que sigui atesa aquesta petició tan aviat com sigui possible, i que ens sigui comunicada la resposta.

Els Comentaris estan tancats