Benvinguda a Josep Bober


Per Albert Torres.

Quant vaig apostar per Reagrupament el comentari que mes sentia era aquell de “va, si sou quatre gats!!” Per entendre’s, poca gent confiava en que allò de Reagrupament funcionés. Però jo no podia deixar de creure amb unes idees que compartia amb absolut. Reagrupament defensa per sobre de tots les coses dos idees simples però molt grans. La Independència i la regeneració política d’aquest país. Com va dir un dia en Joan Carretero, de res serveix buscar la Independència si el país l’ha de manar els polítics que tenim ara! I no li falta raó, els fets parlen per si sols. Només cal llegir els diaris o posar la televisió. Reagrupament, associació i no partit polític, defensa la limitació de mandats, la limitació de sou i la limitació de càrrecs per la classe política. Cada dia som més gent que s’associen voluntàriament. Ningú cobra cap sou de l’associació. Entén que es el poble qui ha de manar i no els polítics professionals. Hi ha tres paraules que per tots els Reagrupats son un icona, una forma de pensar i de viure. TRANSPARÈNCIA, AUSTERITAT I EFICÀCIA. Son tres petites paraules que es diuen ràpid, però tenen un gran pes moral i professional. Els Reagrupats sabem que la nostra tasca es servir a la gent, millorar el nostre país, el nostre poble i que un cop ho haguem fet, hem de marxar de la vida publica, hem de deixar que altres Catalans continuïn la feina, i cadascú torni l’ ofici o feina que tenia abans de entrar. Diuen que som exigents. Sí, perquè sense exigència res no millora.

Es per aquest motiu que és per a mi una gran alegria que a tot aquest moviment s’hi hagi sumat una persona amb experiència, que estima el seu poble i el seu país. Una home que estan molt lluny del polític Standard, aconseguirà unir persones, unir esforços i fer que entre tots, La Pobla de Lillet sigui un poble mes transparent, mes auster i més eficaç. I fer que Catalunya, tingui, si més no, una classe política que es mereixi el vots de tots els Catalans. Que en Josep Bober i Camprubí ja sigui un Català més de Reagrupament es un fet positiu i que ben segur, serà el principi d’una bona historia per tots els Poblatans!

Benvingut a Reagrupament Josep!


Els Comentaris estan tancats