L’assemblea de Reagrupament del Berguedà emet el següent comunicat.


Els associats a Reagrupament Independentista hi som per un objectiu molt clar: Fer realitat el projecte independentista i democràticformulat per Joan Carretero, basat en la proclamació unilateral d’independènciaper part del Parlament de Catalunya.

En quatre anys s’ha construït una candidatura creïble ambun programa viable per a la propera legislatura del Parlament. L’organitzacióde Reagrupament cobreix tot el territori i al Berguedà té una implantaciósuperior a la mitjana de Catalunya. Saludem amb satisfacció les noves adhesionsque està obtenint cada dia l’Associació Reagrupament, i els grups queassumeixen com a propi el nostre projecte.

Ens identifiquem amb el projecte, estem oberts a sumarper fer-lo més ample i més fort, i a defensar-lo d’ingerències alienes, sensedeixar-nos impressionar per les flamarades o cops d’efecte d’altres propostes.Serem fidels a la pàtria, la llibertat i la democràcia i continuarem avençantamb pas ferm sota el guiatge de Joan Carretero, president i principal impulsorde Reagrupament Independentista.

Convidem tothom a sumar-se a Reagrupament, el projecte d l’alliberament i el progrés nacional. Units, avançarem.

Els Comentaris estan tancats