Reagrupament (debats 1)


Debats/intercanvis NO inventats, copiats de llocs diferents:

-D’esquerres, de dretes o de centre?

– Ni d’esquerres ni de dretes, Seperatistes contra Unionistes. Declaració unilateral de l’Independència! T’animo que vagis a una presentació! Realment tornes a sentir batejar la il-lusió!

- Una mica perillosa aquesta transversalitat i divisió.  Però si serveix per arribar a la independència ben aviat benvingut sigui, esperem que així sigui.

-Um quina por! Tots els liders que han tingut per costum autoproclamar-se ni de dretes ni d’esquerres ja sabem que sempre han calçat el peu de la dreta: Mussolini, Cambó o Franco. Però perquè us agrada tan poc dir-vos-en P. de Girona?

-Quina colla d’ultra-naZionalistes…només le falta deixar-se bigoti i saludar a la romana per ser 100% seguidors de Hitler.
Per sort, són 4 pollosos marginats!!!

-El PI també omplia teatres, i les CUP igual, i inclus Ciudadanos.
Reagrupament son marginals socialment i estratègicament obtusos. ERC és el motor cap a la independència.
Els maximalistes amb vocació de ser oposició eterna son esterils

-Ummmm!, DEIXA’M QUE ET RESPONGUI JO. RCAT NO ÉS NI DE DRETES NI D’ESQUERRES PQÈ NO ÉS UN PARTIT POLÍTIC, SINÓ UNA ASSOCIACIÓ TRANSVERSAL DE CATALANS QUE DESITJA I LLUITA PER A LA INDEPENDÈNCIA. ACONSEGUIDA I ESTABILITZADA AQUESTA, RCAT ES DISSOL.

-4 pollossos marginats? ja ho veurem a les properes el.leccions DEMOCRATIQUES,veurem més d´un ensurt, de moment els marginats ultra nazionalistes son els Ciutadans Ciudadanos, quin espectacle de lluites pel poder, aixó si és un bon espectacle

-SI RCAT ES PRESENTA A LES ELECCIONS EN FORMA DE PARTIT POLÍTIC, SERÀ PER QÜESTIONS TÈCNIQUES, PERÒ REALMENT ÉS UNA ASSOCIACIÓ TRANSVERSAL AMB UN OBJECTIU CLAR AMB QUÈ ES PODEN IDENTIFICAR TANT SOBIRANISTES DE “DRETES” COM D’”ESQUERRES”.

-RCAT NO TÉ VOCACIÓ DE GOVERN, SINÓ DE FER-SE FORT AL PARLAMENT, LA CAMBRA DE REPRESENTACIÓ DELS CATALANS I CATALANES.

-Als llestos que parlen de dretes i esquerres i no de liberals i intervencionistes: em podeu dir com es defineix una persona de dretes o esquerres sense vaguetats? Estalvieu-vos principis genèrics com “justícia social”, un “món millor”, etc?

- Esperem que Regrupament segueixi fent bona feina an l’ any que queda i pugui trure un parell d’ escons. Jo votaré Reagrpament.

I SI? …


I SI depenia?

I SI depenia TAMBÉ un poc (?) de TU ?

Suma t’hi, Reagrupa’t

Els Comentaris estan tancats