Vilaweb CN fa una crida als nord-catalans


Respecte a la petició de sosteniment engegada per Vilaweb (portal nacional), Vilaweb Catalunya Nord (VW CN) fa avui (dimecres 9 de setembre 2009) una crida als nord catalans. Alhora que ressalta els 2 primers sosteniments de polítics nord-catalans, i la presència de 2 noves comarques (3 comarques sobre 5); insisteix que Catalunya nord és molt poc present, molt per sota -per exemple- de l’Alguer (llavors que te 10 vegades més ciutadans) i dona més dades en aquest article:

Dos primers polítics nord-catalans s’adherits a la campanya ‘vullvotar.cat’
Dc 9 de setembre del 2009 (matí)

El primer polític nord-català que s’ha adherit a la campanya de Vilaweb Nacional Vullvotar.cat, és Joan Ridaura, president d’ERC Catalunya Nord.
Els nord-catalans (no polítics) semblen despertar-se amb 23 firmants entre els 4700 primers vots a favor d’una consulta democràtica com la d’Arenys de munt.
CN queda per exemple molt darrera de l’Alguer (450.000 habitants Vs 45.000) tot i sent tan catalans i demòcrates que els algueresos…>>

El segon polític nord-català, ja que és un elegit i primer adjunt al batlle al Conflent, va ser Joan Jaume Prost… Però s’esperen altres caps de partits o elegits nord-catalans ja que no es tracta de cap cursa on l’important és d’arribar primer sinó que és de ser-hi presents abns que tanqui la campanya!

A més dels nostres primers polítics també han aparegut uns coneguts i les comarques de Capcir i Conflent (aquí també encara en falten) i es nota clarament que ara es comença a saber i reaccionar a Catalunya nord també.
En efecte ara per ara, els 4700 adherits, són repartits en 94 llistats de 50 firmants -(per ordre cronològic)
i en els primers 50 llistats només hi notem 9 nord-catalans llavors que en els 50 més recents són 15 (+66%, no és cap broma)

Peró uns 24 són molt pocs i cridem doncs:
- els que encara no ho han fet encara a anar-hi i firmar el seu sosteniment,
- com també els 23 que ja han firmat a contactar 3, 4, 10 amics i afins que podrien firmar-ho a vullvotar.cat o
vullvotar.cat (altra vincle) enviant-los aquesta adreça.

http://www.vullvotar.cat

Tornem recordar que es pot votar/afegir/firmar amb nom i cognoms o amb inicials a aquests dos vincles:
vullvotar.cat o
vullvotar.cat

Els Comentaris estan tancats