Esmenes nord-catalanes


Un poc de notícies interns nord-catalanes:

Reunits a Perpinyà fa una setmana els nord-catalans de RCat han parlat i proposat unes esmenes a 2 dels 4 textos perquè siguin votades a la propera (i primera) Assemblea Nacional (fundadora) de l’associació Reagrupament, el 3 d’octubre vinent a Barcelona.

Se’ns ha assegurat que es prendria en compta amb molt interès els textos presentats i ja podem celebrar que, en el procés previ, ja s’ha incorporat com a mínim una d’elles (fent referència ja d’entrada als Països catalans i a l’estat francès), en la forma la més adaptada, en la ponència política.
Queda per concretar si s’inclouen les altres esmenes presentades per nord-catalans pel Reglament (intern) de l’Associació que, si no s’inclouen ja ara, es presentaran i votaran el dia de l’Assemblea.

Com es pot entendre no desitgem entrar en detalls que només concerneixen, de moment, els textos i gestions interns…
… com a mínim fins que hagi passat l’Assemblea Nacional fundadora de RCat.

Els Comentaris estan tancats