“Catalunya Estat lliure” (CEL) s’adhereix a Reagrupament


L’associació Catalunya Estat lliure, la principal promotora de la ILP per a exercir el dret d’autodeterminació que va ser desestimada per unanimitat de la mesa del Parlament de Catalunya (CiU+PSC+ERC+PP+ICV), ha comunicat la seva adhesió a Reagrupament.

“Benvolguts/des,

Després de l’èxit del referèndum d’Arenys de Munt, molts municipis de tot el Principat volen imitar la iniciativa i convocar referèndums d’autodeterminació. Sembla consensuada la pregunta “Està vostè d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, Democràtic i Social integrat en la Unió Europea?”. Felicitem-nos doncs, per tota la feina que hem fet en els últims mesos, que ha fet que la ILP que varem presentar, i que tots els partits polítics actuals van negar-se a debatre, s’estigui estenen per tot el territori i es prengui com a model per a la celebració de referèndums.

Tot i així, l’objectiu de Catalunya Estat Lliure segueix sent la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació a nivell nacional i seguirem treballant per aconseguir que es convoqui ja sigui des del Parlament o des de la societat civil.

En aquest sentit, una nova força política impulsada per en Joan Carretero, es presentarà a les noves eleccions amb un únic objectiu: la Independència de Catalunya.

Des de Catalunya Estat Lliure volem comunicar-vos que els promotors de Reagrupament s’han compromès que si després de les properes eleccions s’aconsegueix representació parlamentària i no existeix una majoria al Parlament per a declarar la independència de Catalunya, presentaran a través del seu grup parlamentari la nostra ILP, per tal que es debati al Parlament la convocatòria d’un Referèndum d’Autodeterminació nacional.

És per això, que Catalunya Estat Lliure, com a associació, i tots els membres del seu Comitè Executiu a títol individual ens hem adherit a Reagrupament i donem total suport a la candidatura transversal i independentista que es presentarà a les properes eleccions.

Us animem a tots a participar d’aquest nou projecte adherint-vos-hi, per tal d’aconseguir que els nostres anhels i la nostra lluita tinguin per primera vegada una veritable representació al Parlament, i s’enceti així el camí cap a la llibertat.

Visca Catalunya Lliure!”

Comitè Executiu de Catalunya Estat Lliure

Roger Granados
Ignasi Planas
Marc Viñolas
David Vinyals
www.catalunyaestatlliure.cat”

Els Comentaris estan tancats