17 i 18, dos actes pel Pdt. Companys i dilluns 2ona reunió de Reagrupament CN


Aquest proppassat cap de setmana van ser l’objectes de dos actes d’homenatge record al President Companys, com cada any; i dilluns 20 vam fer la nostra segona reunió de RCat Catalunya Nord.

- Dissabte la cita era a les 10.30 a l’estela dedicada al President, al Cementiri de l’Oest. Convocava el Cercle Alfons Mias i, a més d’aquest, van intervenir Esquerra i Reagrupament.

L’endemà, diumenge 18, érem presents al Coll de Manrella, lloc de pas del refugiat amb un important monument al President Companys, on unes 200 a 400 persones s’encontren cada any, amb ofrenes de flors, parlaments i menjar junt per acabar.

Amb dos casos vam prendre la paraula per recordar què és RCat:  el nostre objectiu independentista unitari transversal, de regeneració política concreta (no només de cares o edats) , el nostre estatut associatiu, i també l’existència d’una secció a Catalunya nord amb representant a la junta nacional.

- L’endemà dilluns 20 hem fet la nostra segona reunió de Vegueria Catalunya nord centrada en molts temes però dues prioritats:

La manifestació unitària i reivindicativa nord-catalana del pròxim 7 de novembre (350 anys del tractat dels Pirineus)

i la voluntat de fer, el més aviat millor, una presentació pública que serà després del 7 (no s’ha pogut concretar una data convenient abans)

Desitgem que hi sigui present un elegit de la Junta, venint de fora Catalunya nord, però si -tanmateix- ningú no pot venir (ja s’ha demanat) n’hauríem de fer una tanmateix (com a més encertat un divendres cap a les 18.15 i al Casal, data per decidir amb qui vindrà i amb el Casal)

En la nostra reunió intern de dilluns 20 d’octubre també hem acordat (entre altres coses) fer un text breu de presentació que publicarem aquí mateix i que donarem a persones interessades o preguntant sobre què és Reagrupament o per què hi sem presents els / les nord-catalan(e)s

Benvinguda sigui qualsevol col·laboració o idea.

Logo004

Els Comentaris estan tancats