4rt reunió mensual de Vegueria (desembre 2009)


En aquesta hem passat en revista diversos punts i diverses propostes de socis nord-catalans. Per a uns d’ells els detalls apareixeran aquí mateix d’aquí uns dies. Ara per ara ja podem dir-vos els temes abordats:

1) La valoració molt positiva de les consultes independentistes de l’12 d’aquest mes, 12D. Les principals raons en són:
un 28% de participació, 200.000 votants, malgrat que no fossin consultes vinculant i malgrat l’absència del suport mediàtic clàssic i oficial que beneficien les consultes ‘oficials’ (eleccions i referèndums)
un nombre mai assolit fins ara de voluntaris, gent com tu i jo, sobretot militants individuals i associatius (i uns pocs de partits)
cap incidents i participació d’observadors (elegits) internacionals
molt ressò, fins i tot mediàtic internacional (USA, França, europa … Asia…)

i 95% de Sí!!!!

2) valoració molt positiva també de la presentació de Reagrupament i de la Vegueria Catalunya nord, a Perpinyà (veure un precedent article, aquí mateix, sobre aquest tema. I de la presència a aquesta de 3 membres elegits da la junta nacional, i de molts intercanvis i preguntes del public -fins i tot entre ells mateixos)

3) Ressenya de la reunió de la junta nacional d’inici de mes: evolució molt positiva del nombre de socis, del nombre de presentacions, l’impediment de l’acte ‘Pel Sant Jordi, al Sant Jordi’ (pels responsables del Palau Sant Jordi, depenent de l’ajuntament de Barcelona després tot i havent anunciat la seua disponibilitat per aquesta data, ‘indisponible’ un cop sabent que era Reagrupament qui ho demanava)… no s’acabarà aquí i es programarà un acte de Reagrupament (a un altre lloc, mateixa data, o a altra data al mateix lloc)… i anuncis d’altres accions concretes (i detallades però que s’anunciaran més tard) en els pròxims mesos

4) S’han decidit altres denúncies o accions concretes, proposades pels membres associats nord-catalans i portats per la Vegueria Catalunya-nord en les pròximes setmanes

5) També hem parlat i hem decidit de les nostres posicions (per unanimitat) a propòsit de les pròximes eleccions regionals franceses, i de la proposta, d’uns quants, de demanar a l’estat una ‘Regió Catalunya Nord’

Seguirà… aquí mateix
i ens podeu escriure a l’adreça de correu el. RCat CN
Logo004

Els Comentaris estan tancats