Mesos passant…


La Vegueria de Reagrupament a Catalunya Nord continua viva i ben viva malgrat no donar informacions ‘fresques’ a la nostra pàgina (aquesta que esteu llegint)… degut principalment al període pre electoral a la C A C (Comunitat Autònoma de C.)
No tan sols hem enviat correus de sosteniments i hem participat a la manifestació de Juliol a Barcelona, sinò que aquí ens reunim com a mínim cada mes sense excepció i decidim i duem a terme, cada mes, decisions i correus sumant nos a reivindicacions o amb denúncies i posicions pròpies (sigui en contra de les ‘corrides’, sigui a favor de les consultes que continuen)
Les més recents amb crida i presència nostra són i seran:
- L’acte anual al Col de Panissar (Pertús) organitzat per l’IPECC del propassat 3 d’octubre
- la crida a l’homenatge anual (al qual participem des de l’any passat, i precedentment ja patrticipàvem a títol individual) que es farà al President Companys aquest divendres 15 d’octubre 17.00 a l’estela que li és dedicada al Cementiri de l’Oest de Perpinyà,
- L’acte unitari del Coll de Manrella d’aquest Diumenge 17 d’octubre
i, per acabar aquesta sèrie
- La manifestació unitària i apartidista catalanista (l’única cada any a Catalunya nord i alhora final del Correllengua (CAL)) i manifestació nord-catalana (Comité dels 350 anys) que serà el dissabte 6 de novembre 16.00

Cridem tots els i les nord-catalan(e)s a participar-hi, i hi hem estat i hi serem presents!
No podem ser absents (visualment) d’aquesta actes i encara menys en aquest període on s’inicia i es co,ncreta, des de mesos, una voluntat d’alluiberament nacional al nivell de la C A C (Comunitat Aurònome de…) i es desperten a tots nivelles els Països Catalans!

‘350 anys +1 de resistència’ i ‘esborrem el Tarctat dels Piribeus’ és l’eslogan de la manifestació d’aquest dissabte 6 de novembre. Us hi esperem, com acad any de tots els Països catalans!

Els Comentaris estan tancats