‘Catalunya nord decideix’, què?


Correu electrònic enviat ahir (20/10/2010) a ‘Catalunya nord decideix’ (CND),
(enviat també al mateixos mitjans informatius on CND havia enviat el seu comunicat parlant, entre altres, de reagrupament i rebotant cap a la seua web on hi ha anunciat el sosteniment del nostre President: ‘Joan Carretero, Reagrupament Independentista’)

en el qual:
- els demanem un justificatiu (han fet una presentació a la premsa poques setmanes enrere, veure www.nettv.cat, i parlen de nosaltres i d’en Joan Carretero en el seu comunicat que acaben d’enviar ahir a la premsa, i també a la seua web);
- i lamentem no haver estat contactats per reunions prèvies (per a aquesta iniciativa ben diferent, malgrat el seu nom, del que s’ha fet i es fa ‘al sud’ i que es vol ‘unitària i a partidista’)

—————————————————-
Com a Reagrupament Independentista Catalunya Nord

1 els agraïriem que ens comuniqueu el més aviat millor, i si el teniu, el dobla de la carta, correu electrònic (amb encapçalaments INCLOSOS) o document formalitzant l’adhesió del nostre President (de Reagrupament Independentista) Joan Carretero com anuncieu al vostra llistat a la vostra web

2 n’aprofitem per dir-vos públicament que lamentem no haver, en cap moment, estat convidat a cap reunió prèvia a qualsevol anunci públic o a la premsa on hauriem pogut discutir de la nostra participació o no, i de les nostres remarques o propostes.

MENTRE no rebem el justificatiu demanat us demanem, per mesura preventiva i de claredat, d’esborrar tota referència a Reagrupament Independentista o qualsevol dels seus membres actius i representatius, en aquesta proposta vostra.

Per suposat enteneu com són lògiques i imprescindibles aquestes dues demandes nostres; i en l’espera, no afegirem cap altre comentari

Reagrupament Independentista
Vegueria Catalunya Nord
C. el: catalunya-nord@reagrupament.cat web: http://territorials.reagrupament.cat/catalunyanord/

—————————————————
NB:
De moment (3/11) no hem rebut els justificatius demanats però sí una resposta ben sorprenent; i que preferim no publicar del tot de moment per no posar oli al foc, on – però – CND ens qualifica (En resposta al mateix text que acabeu de llegir!?!) de ‘partidistes’, ‘agressius’ i ‘mentiders’, res menys. Per això creiem que aquesta resposta es mereix, com a mínim, el qualificatiu nostre de ’sorprenent’ per una iniciativa i creació que crida a, i teoricament hauria necessitat, unitat, respecte, treball comú i conscens.

Els Comentaris estan tancats