El que toca, d’ara endavant


(Text que un reagrupat va escriure a diversos llocs a l’Internet, i que resumeix bé el que s’ha de saber i fer! Qui vulgui també ho pot difondre)
SCxI = Solidaritat (Catalana per la Independència, ‘SI’); RI = Reagrupament (Independentista, ‘RI.cat’)
———————–
‘TRES coses em semblen certes i comprovables:

1 hi ha prou arguments (més o menys sòlids) d’un costat com de l’altre (RI i SCxI) per continuar ferint-se… fins a quan? PROU!

Això volen (que ens matem entre nosaltres) i el que ha passat al C C N n’és un exemple, el més recent. N’hi haurà d’altres, com ja n’hi ha hagut, no en dubtis!

2 Si no hi ha Unitat, per culpa d’uns o altres, tots a votar per la més clara opció independentista (al propis ull). Per jo seria la que més fuig de possiblement ajudar i fer part d’un govern regionalista, d’això es tracta.

3 entre els argument en guardo TRES de 100% segurs que tothom pot entendre i comprovar més enllà dels partidismes:
3a) un dels dos va ser el primer a cridar a la unitat transversal, i treballa des de mesos, quasi DOS anys… l’altre?
3b) un dels dos ha dit que no participaria de CAP govern autonòmic si no és per declarar la independència… l’altre? no
3c) tots dos tenen candidats designats. Un dels dos (RI.) aquest s’han compromet (i s’ha votat en Assemblea General seua) a deixar lloc lliure en cas d’acord d’unitat! L’altre? No l’ha fet ni l’ha plantejat…

… pitjor, aquest darrer (SCxI) ha fet la seua Asemblea General (on TEORICAMENT hauria pogut decidir fusionar llistes) el 24 d’octubre. Casualitat (?) l’han programada a una data d’una setmana massa tard per poder (legalment) fusionar (cremallera proposada fins a l’ultim dia per R. I., rebutjada sense fer cap contra proposta, per un dels dos grups (SCxI); per si de cas realment ho volien, o uns agosarats presents a l’Assemblea gosaven proposar-ho).

Ja podem discutir de molts altres element a favor o en contra de A o de B… Barrallant-nos o insultant-nos com molts (decebuts, derrotistes, o falsos independentistes) fan: ”JO tinc raò, tu ets un…’ Fins a quan? PROU! Però aquests fets no es poden negar, es poden comprovar, i em semblen prou clars i alhora dels més… contundents.

Com tots tres van a favor de Reagrupament Independentista, i NO només perquè en sóc soci… ja que no presoner, sabent i comprovant això és per tothom més fàcil escollir… també inclosos pels qui no ignoren aquests punts i volen (volien) unitat… com jo i qualsevol regrupat digne d’aquest nom, començant pel primer de tots.

En qualsevol cas VOTIS per l’opció la més independentista que més t’agradi (només faltaria) i deixeu d’insultar-vos (amb també molts probables falsos reagrupats insultant SC i inversament). I abstenció = derrotisme, i col·laboració regionalistes, pro estat castellà = els de sempre! Ho fan bé? Mereixen la confiança teua? Els vols? Pots escollir: Vote’ls o no votis independentista emergent, o abstenció!
I ells, després, ja s’entendran perquè tot continuï si fa no fa igua
l…
Això sí que és més que SEGUR!’

——————————–
Visca l’hipotètic ‘peix al cova’, el ‘regionalismme’ i el derrotisme? o ‘visqui la Independència’? Una o altra cosa; perquè s’ha demostrat que no poden ser les dues alhora… Qui no ho veu és que no ho vol veure!

Els Comentaris estan tancats