Els resultats electorals, primera fita pel futur


Com a reagrupament no podem negar la nostra decepció en no assolir representació al parlament català, decepció directament proporcional als sosteniments rebuts, tan dels nostres socis (amb una feina enorme de feta al terreny) com d’una molt gran i molt esperançadora quantitat de simpatitzants i la gent del carrer.
Continuem evidentment com anunciat, és més necessari que mai, i deixem un moment la paraula al que ha escrit ahir a la nit poc abans de les 23.00, directament a cada soci, el president de la nostra associació i partit, i candidat a Girona, expressant el seu:

“… més sincer agraïment junt amb tots els qui formeu part d’aquest extraordinari projecte que és Reagrupament.
El compromís amb la llibertat de Catalunya i amb la nostra dignitat com a poble ens ha portat, amb una força insospitada, a ser presents en aquesta campanya electoral.
 
Els resultats electorals, però, no ens permetran ser al Parlament en aquesta propera legislatura, però hem de mantenir intacte el nostre compromís amb la llibertat de Catalunya i amb un futur que entre tots haurem d’escriure.
És per això que ara toca assumir la decisió del nostre poble, respectar-la i recomençar la nostra feina al servei de la independència, la democràcia i el futur de Catalunya.
 
Puigcerdà, 28 de novembre de 2010,
 
Joan Carretero
President de Reagrupament Independentista”

I ara ens esperen el futur immediat, i també la independència, sense malgastar cap dels esforços fets i, com diu en Lluís Llach ’somniem’: ‘Clar que sí’… i ens toca ‘tornar començar’. Perquè amb les eleccions el món no s’acaba, i tampoc el DRET a poder ser plenament el que sem: cultura, esport, llengua, història, economia, país, nació… i futur estat independent.
El país pot continuar comptar amb nosaltres!

Teo Vidal i Sol per a
Reagrupament, Vegueria C N

Els Comentaris estan tancats