Contactar-nos i per què en sem.

Nosaltres? des d’aquí ? Per què?

Hi han, com a mínim, unes quantes raons ben clares i concretes que expliquen quin interès pot tenir, per un(e)s nord-catalan(e)s, ser a reagrupament i per què ja ens hi hem posat uns quants; i, entre moltes, aquestes:

- per no ser un(a) independentista del tot sol(a), o molt aïllat, amb els inconvenients que això pot representar (desànim, sota informació, ineficàcia…)

- perquè ens sembla clar que la iniciativa independentista d’en Joan Carretero, prioritàriament fora de partidismes o esquemes posant al davant altres prioritats, no tan sols és la més clara i contundent sinó que l’home mateix mereix tota confiança per fer realment i aconseguir (i sol no hi arrivarà) el que proposa

- per participar per activa, d’a prop o de lluny, segons possibilitats personals, a la independència començant (com sembla que serà) per la Comunitat Autònoma de Catalunya, o “Principat” o (erròniament) “Catalunya”

- per participar (si ja no ho fas) i intercanviar en català, amb altres nord-catalans concients i volent ser actius

- perquè pensem que si, com es pot esperar, la C.A.C “Catalunya” és independent la primera… influenciarà molt, i molt més directament indirecte i positiva, la catalanitat i la nostra llengua aquí (que ben ho necessiten)! Imagina’t 5 segons.

- Perquè per a nosaltres “Països catalans” no és cap teoria ni vista de l’esperit… és una realitat a concretar encara més, molt.

- perquè SEM, i intentem ser (de debò), catalans com ho indica clarament la nostra història (Rià -Arrià- font de la nissaga dels reis catalans), la nostra llengua (ben malmesa i ajudada a desaparèixer) i els nostres sentiments!

- perquè (Ll.-Ma Xirinacs, Crida per una assemblea dels PPCC): “Jo sóc poble, Tu ets poble” “La independència no es demana, es pren” “Lluitarem contra el fort mentre siguem febles, Lluitarem contra nosaltres quan siguem forts“…

.. i moltes altres (tot i que només UNA raó podria ser suficient)

I tu, no? Endavant!

TAMBé per la claredat dels 4 punts bàsics:

Finalitats de l’associació Reagrupament:

1. Situar l’independentisme a l’eix del debat polític català.

2. Cercar la unitat de les forces polítiques i socials que tinguin com a objectiu el reconeixement internacional de la Nació catalana.

3. Creació d’un marc favorable al creixement de la base social de l’independentisme català.

4. El foment del debat, l’estudi i la conscienciació social per a la independència dels Països Catalans.