Convocatòria 3ª ASSEMBLEA REAGRUPAMENT


Publiquem aquest missatge  d’en Joan Carretero del 23 de juny ja que alguns associats de  Cerdanya han tingut problemes amb el correu.

Benvolgut associat,
Benvolguda associada,

Em plau convocar-te a la 3a. Assemblea Nacional de Reagrupament Independentista, que tindrà lloc el dissabte, 10 de juliol del 2010, a la ciutat de Barcelona, a l’auditori del Palau de Congressos de Catalunya, Avgda. Diagonal 661-671, de 9 a 14 hores.

Trobaràs l’ordre del dia complet de l’Assemblea adjunt a aquest missatge, juntament amb el Reglament aprovat per la Junta Directiva, que conté tots els detalls necessaris per a formalitzar-ne la inscripció. Visita també el nostre web per a aspectes addicionals (col•laboració voluntària en l’organització, etc.).

M’agradaria destacar que, en aquesta 3a. Assemblea, entre altres coses, s’efectuarà la presentació de totes les candidatures que es proposin i la votació de la candidatura electoral a la qual donarà suport Reagrupament a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 2010.

Si la 1a Assemblea fou la constituent i definidora de la nostra organització i la 2a. va establir les línies programàtiques bàsiques donant-nos un segon impuls, en aquesta 3a Assemblea confirmarem el nostre compromís de configurar una candidatura transversal que tingui com a finalitat principal la proclamació de la independència de la nostra nació, un projecte per al qual -lamentablement- no aposta cap altra força política al nostre país.

En conseqüència, no cal que et recordi la gran importància que participis en aquesta 3a Assemblea per tal de garantir també la màxima representativitat dels candidats que surtin elegits. Ara hem de construir el futur per a Catalunya amb independència, democràcia i treball.

Ben cordialment,

Joan Carretero i Grau
President de Reagrupament Independentista

Els Comentaris estan tancats