9 JULIOL 2011

No hi ha Comentaris

A FRANÇA SEMBLA QUE JA HO TENEN CLAR, I NOSALTRES ?????

No hi ha Comentaris

BON NADAL ALS COMPANYS DE REAGRUPAMENT

No hi ha Comentaris

BONES FESTES A TOTS !!!!!!

No hi ha Comentaris

AVUI ACTE FINAL A MONTBLANC

No hi ha Comentaris

AVUI A VALLS ACTE CENTRAL DE CAMPANYA. LLUIS ESTRADA, FERRAN PUJOL i JOAN CARRETERO

No hi ha Comentaris

Reagrupament, present a la Fira de Tot Nuvis de Reus

Núvia Reagrupament
(Reus, 13-11-2010)

Aquest original vestit de núvia de la fotografia, amb detalls de Reagrupament, totalment visibles i amb una estelada de flors com a toia, ha estat exposat en un stand aquest dissabte a la 18a.edició de la Fira de Tot Nuvis de Reus. La idea ha estat d’una dissenyadora tarragonina, reagrupada, que ha volgut, d’aquesta manera col·laborar a fer visible aquesta formació política davant de més de 18.000 persones que han visitat aquest cap de setmana l’emblemàtica Fira.

La reagrupada anònima ha posat aquesta prenda i els seus complements a disposició de Reagrupament Independentista per al que cregui convenient. I si fos el cas que algú el volgués adquirir, farà la donació dels diners recaptats per a la campanya electoral. Aquest treballat disseny va acompanyat d’una història que ben segur hi trobarem, tots plegats, un gran simbolisme sentimental i polític i ens sentirem molt identificats.

La núvia més maca del món

Hi havia una vegada una núvia  “molt maca” que fa prop de 2 anys que es vol casar. La data del casament potser que s’hagi d’ajornar una mica però  ben segur que arribarà el gran dia. Tota núvia en el dia del seu casament inicia el ball amb un vals. La sintonia ja la té i ella s’ha preparat els passos adequats per aquella bonica dansa.

Detall de la toia i el símbol de Reagrupament sobre el vestit.jpg

Una segona núvia no tan maca

Hi havia, al mateix temps, una segona núvia, no tan maca com ella, que també volia ballar aquell vals i prendre-li així els convidats al casament a la núvia maca. Però els passos a seguir per poder-lo ballar, de l’única manera possible, no eren els mateixos. I, a més, la sintonia per a poder ballar aquell vals, l’havia de demanar de genolls a una gent que, precisament el que més els agrada és el “pasodoble”, Que viva España!

El “pasodoble” és un ball de Festa Major que normalment es balla a les places dels pobles. Una vegada acabada aquesta Festa Major, la plaça queda bruta, plena d’envasos, gots de plàstic i papers pel terra i quan s’acaba el ball s’apaguen els llums i tothom se’n va. Perquè quedi neta aquesta plaça i es pogués ballar un vals, s’hauria d’aixecar molta gent de les “cadires” des d’on han vist l’espectacle de la Festa i netejar-la. Però això no ho fa ningú.

Una tercera núvia no gens maca tampoc

Tanmateix encara hi havia una tercera núvia, no gens maca tampoc, que diu als seus convidats que en el seu casament s’escoltarà un “concert”. És del tot evident que els “concerts” no són, ni de bon tros els adequats per a un casament i, a més a més, també l’haurien de demanar de gonolls a la mateixa gent que li és costum ballar el “pasodoble”. El “pasodoble” els és gratuït i el concert els sortiria molt ruinós.

Els convidats en aquest casament ja ho saben això, però els fa mandra aixecar-se de les “seves cadires” per ballar el vals, ells no el necessiten. Els concerts s’escolten en les llars on les parelles ja estan casades des de fa molts anys i funcionen de forma totalment equilibrada. Però és clar, aquestes parelles, en el seu dia, van formalitzar el seu matrimoni i en el seu casament el ball es va iniciar amb un vals. Un vals tocat per una gran orquestra, ja ho és un concert, però la sintonia ha de ser la d’un vals.

Un pretendent de la núvia maca

Us he d’explicar una anècdota ben curiosa. A la primera núvia, la més maca del món, li va sortir fa uns 4 mesos un pretendent molt “ric” poderós i benplantat, que conduïa un Ferrari. I es va plantejar seriosament, casar-se amb ell. Però, el que son les coses! Aquest pretendent la va rebutjar. A més, es va endur part dels convidats de la núvia maca, no per anar de casament precisament, sinó per a jugar un partit de futbol.

Tot i que hi ha bons jugadors, el  futbol és un esport d’espectacle. El futbol també es practica a totes les Festes Majors dels pobles. Sempre hi ha algú que s’apunta a jugar un “partidet”. Hores d’ara alguns se’n deuen penedir. No sempre en un partit s’hi juga net. Molts familiars de la núvia vàrem respirar tranquils. Aquell nuvi no era l’adequat ni de bon troç per a aquella núvia tan maca.

Aquesta núvia és seriosa, responsable, noble, honesta, treballadora incansable i disposada a netejar la brutícia de la plaça on cada any es fa la Festa Major i deixar-la neta i pulida per poder-hi ballar la dansa més elegant i digna que es mereix un bon casament: el vals. La núvia més maca del món es casarà,  finalment, amb el seu pretendent de tota la vida que l’espera impacient per a viure plegats, lliures i amb dignitat: EL POBLE DE CATALUNYA.

Reflexioneu seriosament:

El futbol és un espectacle i no sempre s’hi juga net.

L’única sintonia que escoltareu és la d’un “pasodoble”

El concert no sonarà

I els nuvis es volen casar.

TOTS ESTEU CONVIDATS AL CASAMENT  EL 28-N.

PD.- Aquest casament és urgent. La núvia està embarassada. Si no es casa abans de donar a llum, li prendran el seu fill i no el recuperarà mai més. Ho diuen les normes.

Demanem al nuvi una reflexió profunda: Casa’t amb la núvia més maca, és la que porta el teu fill. El veuràs crèixer sa, fort i LLIURE de balls, sintonies  i esports que no són els seus.

US PROMETEM AMB EL COR A LA MÀ QUE  GAUDIREU DEL VALS MÉS BONIC DEL MÓN

VOTA INDEPENDÈNCIA. VOTA REAGRUPAMENT

No hi ha Comentaris

DISSABTE 13

No hi ha Comentaris

DISSABTE A LES 14h dinar A ALBINYANA !!!! CARLES MORA i FERRAN PUJOL, APUNTEUVOS-HÍ.

No hi ha Comentaris

DEMÀ 6 DE NOVEMBRE A GANDESA FERRAN PUJOL !!

No hi ha Comentaris