Sandra Lomas: “Espanya s’emporta més de 22.000 milions € per mantenir la resta de comunitats autònomes”


(Vimbodí i Poblet, dijous 30 de setembre)

Reagrupament Independentista va donar a conèixer, aquest passat dijous dia 30 de setembre, el seu projecte per a Catalunya, en aquesta ocasió, a Vimbodí i Poblet, continuant amb l’intens itinerari que du a terme a la nostra comarca.

En aquest acte, Pilar Marías, coordinadora de Reagrupament Independentista de la Conca de Barberà i Baixa Segarra va començar dient que a Reagrupament, els nostres mitjans econòmics, son però, escassos, provenen de les quotes que paguem els associats, de aportacions voluntàries, que es poden fer mitjançant la nostra web, i també d’ unes butlletes que mitjançant la col·laboració de 10€ c/u, ens ajudaran a que la campanya pugui ser una mica mes lluïda.

“Comencem la campanya amb “0”, i, la finalitzarem amb “0”, no demanarem crèdits a ningú, que ens puguin lligar de mans, per haver de retornar favors.

Heu de saber que els catalans que treballem i vivim a Catalunya, siguem del origen que siguem, pel fet de cotitzar a Catalunya, paguem 3.000 euros més en impostos del que ens retornen en serveis. Si vostè té 2 fills, no li retornen en serveis per valor de 12.000 euros cada any.

Per altra banda, a Catalunya tenim qualitats molt competitives en vins, caves, olis, i, infinitat de productes. Cal articular doncs els instruments de crèdit, la implantació de marques d’origen pròpies i l’impuls als moviments cooperatius de producció i de distribució que garanteixin als nostres pagesos i als nostres ramaders la qualitat de vida que volem per a tots els catalans.

La pagesia frena el desenvolupament incontrolat de massa forestal combustible, mentre que la ramaderia evita el creixement del sotabosc i els matollars altament combustibles. Per tant, resulta prioritari el suport a aquestes activitats econòmiques, les quals cal ajudar i fomentar.

Vivim en un país on hem de demanar permís a Madrid per tot, llevat d’una cosa: La Independència.

Si us plau, no voteu en blanc, No us quedeu a casa”.

Sandra Lomas (candidata de Reagrupament Independentista per la circumscripció de Barcelona) en la seva intervenció va dir que el nostre país està avançant desenfrenadament cap a la decadència..

“Catalunya des dels seus orígens ha estat un poble capaç, valent, ambiciós treballador i intel.ligent i, ara per ara no és més que una comunitat autònoma integrada en un Estat Espanyol. Als catalans, a Espanya, som part fonamental del seu mètode d’explotació per sostenir tota la seva estructura política territorial i social.

La independència ha deixat de ser un somni d’uns pocs i s’ha convertit en la necessitat de tots els catalans.

El concert econòmic per Catalunya és un engany amb males intencions electorals.

La Constitució espanyola, a efectes pràctics, i sobretot, pel que fa al règim de finançament, només distingeix dues menes de comunitats autònomes les de règim foral (País Basc i Navarra) i les de règim general (Catalunya).

L’últim intent de bona entesa, l’Estatut d’Autonomia, ha acabat de la pitjor manera possible. Espanya mai ha tractat a Catalunya amb deferència, en tot cas ho ha fet amb menyspreu.

Des de Reagrupament estem convençuts que el nostre país i les seves persones són prou madures com per sortir de l’enrabiada, reflexionar i actuar.

Segons el Tribunal Internacional de l’Haia la independència declarada unilateralment és manifestació del dret d’autodeterminació i esdevé precedent per a totes aquelles altres nacions sense estat.

Segons el Tribunal Internacional de l’Haia la independència declarada unilateralment és manifestació del dret d’autodeterminació i esdevé precedent per a totes aquelles altres nacions sense estat. Però ningú regala res, ens ho hem de treballar nosaltres.

Els catalans hem de tornar a buscar els postres valors d’excel·lència en el comerç, en l’innovació, en el negoci i, sobretot en l’educatiu: és l’empresa més gran del nostre país.

Ens hem espanyolitzat i això vol dir que hem deixat que l’Administració ens resolgui tots els nostres problemes.

Democràcia no vol dir votar cada 4 anys i fer d’observadors.

Els ciutadans som els posseïdors d’un país i som els contribuents, per tant, hem d’exigir que el sistema polític funcioni i que no ens faci avergonyir.

Democràcia no vol dir votar cada 4 anys i fer d’observadors La situació de Catalunya és tan precària que encara ens trobem sense Llei Electoral Pròpia… Els partits polítics catalans han estat incapaços de posar-se d’acord per aprovar aquests text tan elemental.

Això passa perquè en el nostre país els partits polítics són organitzacions que tenen com objectiu assolir el poder i mantenir-s’hi. No han tingut en conte el territori i les persones.

Reagrupament Independentista proposa fer un gir absolut en la manera de concebre la Democràcia en el nostre país.

Ens comprometem a presentar un projecte de Llei Electoral basat en districtes petits uninominals, on hi prevalgui la proximitat del diputat amb l’electorat.

Catalunya comptarà amb tantes circumscripcions electorals com diputats hi hagi.

Entenem que el diputat és un servidor públic, per això cal que el diputat tingui una oficina d’atenció per rebre les propostes, peticions i necessitats dels seus veïns.

Els casos de corrupció desapareixerien amb una Llei estricte d’Incompatibilitats i una Llei de Limitació de Mandats.

L’ocupació d’un càrrec públic ha de tenir data de caducitat.

Els nostres representants públics han de guanyar-se la vida en el món professional.

Catalunya té prous segles d’existència, d’experiència i té les persones vàlides per donar un gir a aquesta situació.

Des de Reagrupament Independentista us animem a ser valents i a que el proper 28 de novembre confieu en les forces independentistes que des del treball, el rigor i la seriositat ens comprometem a no tornar-vos a fer passar vergonya.

El nostre Estat Català és possible, només depèn de nosaltres.

Des de Reagrupament Independentista us animem a ser valents i a que el proper 28 de novembre confieu en les forces independentistes que des del treball, el rigor i la seriositat ens comprometem a no tornar-vos a fer passar vergonya”.reagrupament ara si toca 103010

Els Comentaris estan tancats