Conferència amb Emili Valdero


Des de Reagrupament Independentista Garraf hem iniciat una roda de conferències per explicar a la ciutadania de la comarca el projecte, la situació i les propostes de la nostra associació. El tret de sortida el va dur a terme Emili Valdero i Mora, Professor Titular del Departament de Matemàtica Econòmica i Financera de la Universitat de Barcelona i responsable de l’àrea organitzativa de Reagrupament Independentista.

Sota el títol “El dèficit fiscal i l’acord de finançament”, el passat dia 26 d’octubre a les 20:00 el Professor Valdero va explicar amb tot tipus de detall la situació d’espoli fiscal a que és sotmesa la nació catalana on al Principat la situació és insostenible però és que a les Illes directament la va qualificar de colonial. La segona part de la conferencia es va centrar en explicar l’enganyifa de l’Estatut amb l’únic objectiu de salvar el tripartit. Un sistema de finançament que aquest any aportaran poc més de 800 milions d’euros, recordem que ens pertocaria prop de 22.ooo milions sense aquest pervers robatori. El Professor Valdero davant d’aquest panorama va sentenciar que és impossible fer cap tipus de política social ni econòmica i per això Reagrupament no entrarà al joc de gestionar les engrunes.

2

DSCN0942

En acabar la ponència hi hagué torn de preguntes i respostes. Finalment els companys reagrupats de la comarca i veguería vam acabar amb un sopar de germanor per intercanviar últimes impressions. Els avancem que properament Joan Carretero visitarà la comarca.

Els Comentaris estan tancats