Calçotada Vegueria Penedès


Les Coordinadores comarcals de Reagrupament de la Vegueria Penedès, van convocar una calçotada el passat dissabte 6 de març. La trobada engegà cap a les 12 del migdia a Kan Kildo, a l’avinguda Marinada, s/n de Llorenç del Pendès. Calçots, carxofes, carn de xai i botifarra a la brasa i vi de la cooperativa de Llorenç, vam menjar com uns marquesos! La calçotada anava lligada a una amena tertúlia política en una jornada per enfortir els llaços d’amistat entre els associats a Reagrupament i amb tots aquells penedesencs que també estiguin convençuts que cal treballar, units, per la llibertat del nostre país.

Cal destacar la presència de l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, i de la vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell. Amb ells vam comentar el moment polític que viu el país, els esperançadors mesos que s’apropen i copsar el convenciment i la determinació del separatisme a casa nostra amb tots els avantatges que això implica.

Cal felicitar als companys de Reagrupament Baix Penedès pel rotund èxit d’assitents i d’organització. Les expectatives es van superar amb escreix, més de 100 persones vam compartir taula en un ambient de germanor i patriotisme. Des del Garraf esperem en candeletes la calçotada de l’any vinent!

Els Comentaris estan tancats