Els reagrupats del Garraf assistim a la tercera Assemblea de RCAT “Units Pel Futur”


notícia del 10 de juliol

Uns 1.300 associats han participat aquest dissabte a la 3a. Assemblea “Units pel futur” en el transcurs de la qual s’ha votat la candidatura a les 4 circumscripcions electorals que ha sortit amb el suportd’un 86 % dels vots.

Ho han fet a l’espera d’una possible aliança amb el partit Democràcia Catalana de Joan Laporta, que finalment no ha assistit a l’assemblea. El president de l’associació, Joan Carretero, ha lamentat no poder anunciar ‘de moment’ l’aliança amb Laporta i ha explicat que les llistes aprovades avui són obertes a qualsevol futura coalició amb altres forces polítiques. De fet, l’assemblea també ha votat deixar les mans lliures a la direcció per poder fer pactes previs a les eleccions amb altres forces independentistes.

Carandell i Mora per Barcelona, Carretero per Girona, Fernandez per Lleida i Pujol per Tarragona

Per Barcelona, la llista serà encapçalada per Rut Carandell, Carles Mora, alcalde d’Arenys de Munt, i Montserrat Tudela. Joan Carretero encapçalarà la candidatura per Girona, seguit de Carles Bonaventura i Verònica Brettau. Per Lleida, Jaume Fernández, Emma Amazar i Francesc Alcazar. I per Tarragona, Ferran Pujol, Gemma Pifarré i Lluís Estrada.

L’assemblea també ha acceptat per majoria habilitar la junta directiva per arribar a acords electorals.

Carretero: “Només entrarem en el govern que hagi de proclamar la independència del nostre país”

Carretero ha expressat que “si hi som en cap cas formarem un govern autonòmic de gestió del dia a dia, res de pluja fina, només entrarem en el govern que hagi de proclamar la independència del nostre país” ha reblat el president de Reagrupament Independentista.

Carretero: “No som equidistants. Si som decisius, farem fora el tripartit”

Durant l’assemblea, Reagrupament Independentista s’ha adherit a la manifestació de la tarda i Carretero ha expressat, adreçant-se als associats presents a l’assemblea,”us acompanyaré a la manifestació”.

CANDIDATURA JOAN CARRETERO

CIRCUMSCRIPCIÓ ELECTORAL DE BARCELONA

1 Rut Carandell Rieradevall ,  2 Carles Móra i Tuxans  ,  3 Montserrat Tudela i Penya,  4 Sandra Lomas Pena,  5 Joan Canadell i Bruguera,  6 Roger Granados Wehrle, 7 Imma Bellafont i Santies,  8 Maria Teresa Casals Rubio, 9 Angel Font Catalàn , 10 Immaculada Prat Serra, 11 David Vinyals i Domingo, 12 Maria Teresa Pelegri i Soteras , 13 Carles Serra Pagès  , 14 Ramona Verges i Capdevila , 15 Marc Vinyolas Prat, 16 Esther Ponsa i Bou  , 17 Ignasi Planas Rivas , 18 Rosa Escalé Aregay  , 19 Pere Obiols i Arderius , 20 Boi Fusté i Carbonell , 21 Lluis Ballús Planas  , 22 Carme Boixader Montanyà, 23 Ramon Payas Capell, 24 Eva Solé Bonay  , 25 Joan Borrut Ràfols  , 26 Aina Hidalgo i Vidal, 27 Josep Montmany i Alvarez , 28 Anna Galceran i Abella  , 29 Josep M. Vendrell i Brucet , 30 Ferran Latorre Armengol  , 31 Xavier Borràs Calvo  , 32 Maria Balsells Julià,  33 Francesc Minguell Martin, 34 Montserrat Badia i Capdevila, 35 Jordi Tomàs Vila, 36 Gustau Pérez Altirriba, 37 Ramon Felipó Oriol , 38 Ma Dolors Vilanova Bacardit, 39 Xavier Capmany i Miró  , 40 Elisabet Valldosera i Albà, 41 Andreu Gimeno Carulla, 42 Mariona De Planell Costa, 43 Manel Torres i Forrmentí , 44 Cristina Vilaró Serradell, 45 Pere Mas Planas , 46 Ernest Orts Peláez, 47 Enric Galceran Ferrer , 48 Roser Cabanas Bellet, 49 Ramon Sirera i Tena  , 50 M. Angels Prim Sans ,  51 Joan Baptista Fonollosa i Guardiet, 52 Meritxell Subirós Bosch , 53 Lluís Tarrés i Sala ,  54 Roser Noguer i Alsina, 55 Ignasi Pujades i Domingo  , 56 Victoria Eugenia Molina Fernandez , 57 Francesc Lleal Galceran, 58 Mireia Calm Novellas, 59 Carles Costa i Muntades, 60 Marina Vivó i Aznar , 61 Juan Llongueras i Linares , 62 Carme Guarro i Vendrell, 63 Josep Ton Nus i Torm, 64 Manela Prat i Clua, 65 August Andreu i Atrian, 66 Vicky Marcó i Soler, 67 Jordi Sàlvia i Lardiez, 68 Gemma Moré Pratdesaba, 69 Fèlix Figueres i Valén, 70 Rosa Maria Ponces i Abril , 71 Eugeni Casanova Solanes,  72 Marta Sala Lopez, 73 Francesc Mortés Toriella, 74 Ma. Àngels Candela i Monllor, 75 Federico Veguillas Hervás , 76 Núria Jàvega i Burgos,  77 Andreu Grapí i Vilumara, 78 Ma Àngels Garcia Romeu, 79 Gerard Isern Alcaide , 80 Carola Miró Bedós , 81 Xavier Serraïma Petit,  82 Maria Rosa Valls Planchart , 83 Carles Perez i Sanchez, 84 Montserrat Plaza Segarra ,  85 Francesc Xavier Hernandez Cardona.

Suplents:  Carme Teixidó Lores , Josep Pla Pareta, Josep Domingo Ferrer, Pilar Altarriba Muradell ,  Maria Teresa Vilarrassa i Rosell  .

CIRCUMSCRIPCIÓ ELECTORAL DE GIRONA

1 Joan Carretero i Grau,    2 Carles Bonaventura i Cabanes  , 3 Verònica Bretau i Barbancho  ,  4 Toni Strubell i Trueta  , 5 Teresa Massegosa i Perxés , 6 David Bancells i Juncà , 7 Rosa Cruz i Puig ,  8 Joan Collell i Saavedra ,  9 Eva Coll i Vilà , 10 Fèlix Llorenç i Palou ,  11 Magda Ripoll i Quera, 12 Joaquim Trias i Mas , 13 Laura Jaime i Femenia , 14 Guillem Casòliva i Cabana , 15 Isabel Garcia i Borràs , 16 Joan Torres i Nalda, 17 Isabel Farré i Garriga .

Suplents:  Jaume Fàbrega i Colom, Roser Costa i Montal , Xavier Sala i Moret , Rosa Maria Puig i Olivé ,  Manuel Bargalló i Alabart .

CIRCUMSCRIPCIÓ ELECTORAL DE TARRAGONA

1 Ferran Pujol i Benlloch , 2 Gemma Pifarré Farré , 3 Lluís Estrada i Milà ,  4 Meritxell Salvat Cavallé ,  5 Joan Vidri Mas  ,  6 Rosa Ma Lerín Cortés  ,  7 Alfons Jorro i Valdes ,  8 Lluïsa Sanabra Vilà , 9 Albert Soriano Alsina , 10 Maria Montserrat Barenys i Busquets , 11 Xavier Todó i Vilafranca , 12 Marta Foguet Costa , 13 Ricard Cabré i Rigart , 14 Pilar Maries Pablo , 15 Tomàs Aragonès i Mercadé , 16 Jordi Gomis i Ollé , 17 Montserrat Llaurado Barenys , 18 Gil Cristià i Oliva

Suplents : Francesc Montolio i Barrera , Josep Maria Virgili i Ortiga , Núria Tondo i Garreta .

CIRCUMSCRIPCIÓ ELECTORAL DE LLEIDA

1 Jaume Fernandez Gonzalez ,  2 Emma Amazar Cambra ,  3 Francesc Alcazar Domingo , 4 Ester Roca Gasull , 5 Francesc Morreres Siso , 6 Nuria Satorra i Cabanillas , 7 Josep Maria Sirvant Monsó , 8 Eulalia Sanchez Monmany , 9 Maria Roca Lloreta, 10 Francesc Macià Fusté, 11 Nuria Elies Gabàs , 12 Joan Sendra i Gabàs , 13 Carme Roure Miquel ,  14 Rosa Maria Roca Cortés  , 15 Jaume Ponsarnau Marquilles .

Suplents : Joan Francesc Vich Escué , Encarnacion Marches Montosa , Jordi Dolcet Falguera .

Els Comentaris estan tancats