Resistir és guanyar


Quan em vaig apuntar a REAGRUPAMENT no va ser per anar a cap llista ni per obtenir cap càrrec ni per trobar feina, va ser perquè sóc independentista i ERC em va enganyar el 2006. Carod i Puigcercós van mentir durant la campanya electoral, tenien ja tancat ja un acord amb el PSC i ICV i ho van amagar, van agafar el meu vot i el de molts independentistes i el van entregar al Sr Montilla. Tot això ho van fer per interessos personals d’ells, col·locar parents, anar en cotxe oficial i repartir poder i diners, la ideologia la van llençar al water, i segons ells l’important era ser d’esquerres: Tot això ho van fer amb el vis-i-plau de personatges ara coneguts com Uriel Bertran. López Tena estava de conseller Nacional de CiU i encara no havia vist la llum de l’independentisme (David Madí encara no li havia encarregat cap feineta). Joan Laporta havia hagut de convocar eleccions després de saltar-se a la torera els estatuts del Barça i d’haver negat que el seu cunyat fos un franquista ( pel que sembla això de la rectitut i representativitat democràtica encara no ho coneixia ) i es passejava pels aeroports en calçotets.

Qui va tenir COLLONS, sí COLLONS, de plantar cara als barruts Carot i Puigcercós? Doncs Joan Carretero, ningú més. Vam omplir l’Auditori el 2007 per defensar la DIGNITAT del nostre país i portem més de tres anys lluitant per un objectiu: tenir al Parlament una força política inequívocament independentista formada per persones honrades i treballadores, no per polítics professionals. El PSC ens va atacar, ERC també, i el ventilador de merda de CiU també: Desqualificacions, rumors falsos, infiltracions de persones que treballen per altres partits , mentides i silenciament de determinats mitjans de comunicació . Malgrat tot el 10 de juliol l’Assemblea de RCAT va ser un èxit i la participació de RCAT a la manifestació va ser importantíssima. De què ens hem d’avergonyir? de que a les llistes hi vagin les persones més qualificades professionalment i no els que tenen més amiguets o més capelletes?

Tota la gent que envolta l’Uriel es gent que va aprovar el segon tripartit i que ara sorprenentment ha vist la llum. Ell es va inventar Esquerra Independentista , que intentava partir en dos el vot crític contra la direcció d’ERC i ara s’ha inventat la cosa aquesta que intenta també dividir en dos el vot independentista que no controla ERC. La gent que envolta Laporta és gent de CiU, molts dels seus directius eren d’aquest partit i  és gran amic dels imputats Alavedra i Prenafeta i va estar al PI, un partit finançat per CiU i “ajudat” per Fèlix Millet. Hi han indicis suficients per pensar que Puigcercós i David Madí estan al darrera d’aquesta candidatura. Hi han indicis suficients per pensar que CiU i ERC estan darrera de SCI.

Fa quatre anys que espero torna’ls-hi la moneda als senyors Carot i Puigcercós i no penso votar una opció que hi ha moltes possibilitats de que ens torni a enganyar.

PRONÒSTIC: si entra SCI al Parlament es repetirà l’engany del 2006, pactaran amb CiU o ERC, començaran a parlar de 2014 o 2018 i col·locaran tota la gent que puguin a la Generalitat per a que visquin de la política i tornarem a estar igual que fa quatre anys. Als ciudadans ja només ens quedarà l’opció de la revolució, igual que el 1789 a França o el 1989 a Romania.

Si entra REAGRUPAMENT el Parlament tremolarà i el maquiavilisme i el tacticisme dels polítics catalans començarà a agonitzar .

Robespierre és un polític vilipendiat i atacat però va ser el polític més recte i més honrat de la Revolució Francesa, amb ell es va aprovar la Declaració del Drets de l’Home i tots els corruptes que s’apartaven dels principis de la Revolució van ser guillotinats. Si a Catalunya tinguéssim un Robespierre hi haurien molts menys corruptes i molts menys mentiders que enganyen al electors.

RESISTIR ÉS GUANYAR, peti qui peti, encara que ens insultin, ens ataquin, ens difamin o ens traeixin si seguim endavant triomfarem perquè la batalla de les idees ja la tenim guanyada.

Josep Perera Papiol,     secretari de Reagrupament Garraf

Els Comentaris estan tancats