Emili Valdero increpat a Vilanova


notícia del 26 d’agost

El dimecres va venir el senyor Emili Valdero a Vilanova i la Geltrú a presentar en societat SCI, jo no hi vaig anar perquè m’hauria escalfat i li hauria dit de tot , però 5 persones de RCAT van anar a veure què deia i m’han explicat com va anar tot. D’entrada dir que l’ajuntament de Vilanova els hi va cedir un local cèntric que es diu el TOC que a nosaltres no ens han volgut cedir mai. També vull remarcar que SCI no va penjar cap pancarta ni fer cap encartellada per anunciar l’acte, ja que de fet a Vilanova i la Geltrú no tenen ningú. En Valdero és un personatge tèrbol que per sort va acabar marxant de RCAT, ell i el Francesc Abad són les dues cares d’una mateixa moneda, el Valdero fa de policia bo i l’Abad fa de policia dolent, però tots dos són igual de roïns.

L’acte va començar a les vuit del vespre i hi havien unes 20 persones, contant els 5 reagrupats que vam enviar. En Valdero anava sol, mal afaitat i amb uns texans estripats i pel que sembla es va limitar a fer un discurs precuinat. Se’l veia desganat i insegur, no va repartir cap mena d’informació entre el públic i donava una imatge d’improvisació constant. Un dels reagrupats presents, En Manel, es va aixecar i li va cantar la canya li va dir “Vosaltres veniu a dividir. Nosaltres ja tenim els deures fets de fa mesos. I ara, preteneu que els que vulguin pactar amb vosaltres hagin de passar pel vostre l’adreçador.” La conversa va pujar de to i el Manel li va dir que era “un brut” i que es “dutxés” i En Valdero li va contestar “Vés-te’n a la merda” , el Manel li va dir quatre coses més i va marxar. Crec que En Valdero no tornarà per Vilanova en una bona temporada. Jo, la veritat és que hauria fet el mateix. El Manel és un patriota de pedra picada, porta més de 30 anys militant en l’independentisme i el manipulador Valdero no li arriba ni a la sola de les sabates. SCI són una colla de trepes i de ressentits guiats per una persona posada a dit per CIU, qui no ho vegi que es posi ulleres. Ja va sent hora de dir que se’ls hi veu el llautó i que només serveixen per dividir. Només pensen en els seus interessos i se’ls hi enfot el país.

Els Comentaris estan tancats