Laporta és un demòcrata fraudulent


Darrerament el senyor Laporta i els seus dos palmeros insisteixen molt en uns suposats valors democràtics que ells defensen que impedeixen que s’arribi a cap acord amb RCAT. Ells es pengen l’etiqueta de superherois de la democràcia i a RCAT li col·loquen la llufa de partit autoritari, la realitat, però, és que el senyor Laporta no és cap exemple de democràcia. Fixem-nos, el senyor Laporta l’any 2006 estava obligat a convocar eleccions a la presidència del Barça, els estatuts eren clars, però ell, tan escrupulós i respectuós amb els valors democràtics va decidir saltar-se els estatuts i no convocar eleccions. Va ser necessari que un jutge l’obligués a convocar eleccions i l’advertís d’una possible inhabilitació per a que el “demòcrata” Laporta convoqués eleccions. Dos anys més tard li van muntar una moció de censura, el 62% dels socis li van exigir que plegués, però ell no ho va fer perquè només estava obligat a dimitir si li ho demanaven el 66% dels socis, una altra lliçó de democràcia. El senyor Laporta no és ningú per donar lliçons de democràcia, de fet SCI és un partit que no està ni constituït, jurídicament no existeix i a ell i als seus dos amics no els ha votat ningú. No representen a ningú i no els ha votat ningú, però tenen les penques d’exigir que es desmantelli un partit que sí que té estructura i organització i sí que ha elegit democràticament als seus dirigents.

El senyor Laporta no li està fent cap favor a l’independentisme català, no ha tingut cap respecte per Reagrupament, i pot dividir el vot. He llegit en una web una definició molt precisa del senyor Laporta: “personatge egocentric,carent d’un codi moral, inicialment despren familiaritat i accessibilitat, però en realitat és un element hostil i depredador solitari, de poca formació ideológica però amb un discurs populista, la seva estructura mental és primaria”.

Josep Perera Papiol,          secretari de Reagrupament Garraf

Els Comentaris estan tancats